Σκοπιανό

Καταπέλτης! Νέα ηχηρή παρέμβαση του Κρις Σπύρου: Ετσι θα «πέσει» η Συμφωνία των Πρεσπών - Διέλυσε την προπαγάνδα Σκοπιανών και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Kαταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά ο Κ. Σπύρου. Παρέμβαση για το Σκοπιανό έκανε ο πρώην βουλευτής της Πολιτειακής Βουλής του Νιου Χάμσαϊρ και πρώην πρόεδρος του Σώματος. 

Στην ομιλία του με θέμα «Ποιος ο λόγος της Συμφωνίας των Πρεσπών;» δήλωσε με νόημα πως τα Σκόπια θα έπρεπε να ονομαστούν «Σλαβική Δημοκρατία δίπλα στη Μακεδονία». «Αυτή την ονομασία προτείνω αν οι γείτονές μας θέλουν να έχουν το Μακεδονία στο όνομά τους» δήλωσε.

Την ίδια ώρα, δεσμεύτηκε πως οι Ελληνοαμερικανοί θα ζητήσουν στον Αμερικανό πρόεδρο να ασκήσει βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

«Καλύτερα ένας Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, χωρίς το Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων, παρά ένας Δημοκράτης πρόεδρος με Σλαβική Μακεδονία», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, εξήγησε πως αντί του «Βόρεια Μακεδονία» εκείνος θα αποκαλεί τη χώρα «Μακεδονία της Κομμουνιστικής Διεθνούς».

Παρουσιάζοντας αναλυτικά ιστορικά στοιχεία για να εξηγήσει τον παραπάνω όρο, είπε πως το 1924 έγινε το 3ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, το οποίο χαρακτήρισε «θεμέλιο της Μακεδονίας της Κομιντέρν».

Στη συνέχεια, όπως είπε, το 1934, στο παγκόσμιο συνέδριο της Κομιντέρν, «ένα από τα ηγετικά στελέχη του Διεθνούς Κομμουνιστικού Κόμματος, ο Γκέοργκι Διμιτρόφ, πρότεινε την ίδρυση ανεξάρτητου μακεδονικού κράτους που θα απαρτιζόταν από τρεις περιοχές, της Σερβίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας».

Αναφέρθηκε, τέλος, στον Βασίλ Ιβανόφκσι, στον «πιο διάσημο εκδότη και προπαγανδιστή για την ανεξαρτησία του μακεδονικού έθνους», ο οποίος, όπως είπε, δημοσίευσε άρθρο με ολόκληρο τον ιστορικό αγώνα για την ανεξαρτησία της Μακεδονίας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα τρία μέρη της. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε και η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, που εξήγησε τους λόγους ακυρότητας της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ, όπως ότι στηρίζεται σε πλαστά ιστορικά στοιχεία και ότι παραβιάζει βιαίως τις Αρχές του δημόσιου Διεθνούς Δικαίου.

Πριν λίγες ημέρες, όπως σας είχε αποκαλύψει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις που προκάλεσαν πάταγο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 90.1 το βράδυ (10) της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018, ο ελληνοαμερικανός πολιτικός ηγέτης, π. βουλευτής και π. Πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χαμσάιρ, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ), κ. Κρις Σπύρου, αναφερόμενος στο Σκοπιανό ζήτημα και στο μέλλον της «Συμφωνίας των Πρεσπών», προέβλεψε αυτό ακριβώς, που την άλλη μέρα (Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018) ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ τηλεφώνησε στον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά. Ότι, δηλαδή η Μόσχα θα βάλει veto στη «Συμφωνία των Πρεσπών», όταν, όπως είπε ο κ. Σπύρου, αυτή υποχρεωτικά θα πάει για έγκριση, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πλέον μεγάλες προσωπικότητες κάνουν ότι μπορούν για κονιορτοποιήσουν την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Ολοι λοιπόν μία γροθιά και ενώμένη, δημοκρατικά πάντα θα καταφέρουμε να ισοπεδώσουμε τις Κυβερνητικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...