Αυτοδιοίκηση

Αντιδήμαρχος Μαραθώνα: "Παραιτούμαι - Ντρέπομαι γι αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης" - Βίντεο

Παραιτείται μετά τις πυρκαγιές για λόγους ευθιξίας η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα, κ. Λαπαρού και υπό το βάρος των αποκαλύψεων που έρχονται στην δημοσιότητα. Το κουβάρι των παραιτήσεων μόλις ξεκίνησε να ξετυλίγεται.

«Νιώθω την ανάγκη να παραιτηθώ αφού δεν το έκανε κανένας από τους ανώτερους και ανώτατους» είπε η κ. Λαπαρού στον ΣΚΑΙ και συνέχισε:

«Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Τα θύματα είναι πάρα πολλά. Είναι μια πληγή που θα κάνει χρόνια να κλείσει».

«Παραιτούμε διαμαρτυρόμενη επειδή δεν το έκανε κανείς. Σε μένα δεν αντιστοιχούν πολλά παραπτώματα. Σε αυτούς που αντιστοιχούν πολλά παραπτώματα δεν το έκανε κανείς», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα.

«Ντρέπομαι γι αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ.

Ντρέπομαι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για την καρέκλα.

Ο Δήμος ξεκινά από τον Βαρνάβα και φθάνει στην Ραφήνα.

Ντρέπομαι που στήριξαν έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε, που φέρθηκε με αλαζονεία. Δεν ήταν καν παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο» είπε η κ. Λαπαρού αφήνοντας αιχμές για τον δήμαρχο Μαραθώνα, Hλία Ψινάκη.

Πρόεδρος Πυροσβεστών: Η Πυροσβεστική εισηγήθηκε εκκένωση, αλλά δεν έγινε

Ο επικεφαλής του κλιμακίου της Πυροσβεστικής που επιχειρούσε στο πεδίο στην ανατολική Αττική εισηγήθηκε στο συντονιστικό όργανο εκκένωση των περιοχών στο Μάτι, δήλωσε ο πρόεδρος των Πυροσβεστών, Δημήτρης Σταθόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Σταθόπουλος είπε πως "υπάρχουν όλα τα στοιχεία ότι οι υπηρεσιακοί αξιωματικοί που ήταν παρόντες είχαν εισηγηθεί την εκκένωση. Πρόκειται για τους καλύτερους αξιωματικούς που έχει αυτή τη στιγμή στο Σώμα. Τους ξέρουμε, του εμπιστευόμαστε πλήρως".

Παράλληλα, τόνισε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας έπρεπε να έχει παραιτηθεί και θα έπρεπε να ζητά συγγνώμη ανά πέντε λεπτά στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη και να τον μιμηθεί ο αρχηγός της Πυροσβεστικής.

https://www.youtube.com/watch?v=OTpKnuTCIqo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ