Αθλητισμός

NBA: Λίστα με Αντετοκούνμπο, Ντουράντ και Σχορτσιανίτη! - Οι νεότεροι του ντράφτ (Βίντεο)

Στους ρυθμούς του ντραφτ για τη νέα σεζόν κινούνται άπαντες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο πλαίσιο αυτό δημοιεύθηκε και η λίστα με τους νεότερους παίκτες που επιλέχθηκαν τα τλευταία χρόνια από ομάδες του NBA, μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες.

Δύο Έλληνες μπασκετμπολίστες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ξεχωρίζουν στη λίστα με τους νεότερους παίκτες που επιλέχθηκαν στο ντραφτ του NBA από το 2000 και μετά.

Ο «Σόφο» βρέθηκε το 2003 στο νούμερο 34  του δευτέρου γύρου του ντράφτ, αποτελώντας επιλογή των Λος Άντελες Κλίπερς, σε ηλικία 18 ετών και 8 ημερών, ενώ ο «Greek Freak» σε ηλικία 18 ετών και 208 ημερών, ήταν το νούμερο 15 στο ντραφτ του 2013, ως επιλογή πρώτου γύρου από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Στη λίστα που έφτιαξε η γνωστή ιστοσελίδα HoopsHype, βρίσκονται επίσης παίκτες, όπως ο Κέβιν Ντουράντ, ο Ρίκι Ρούμπιο, αλλά και οι Σέρτζε Ιμπάκα και Ντέβιν Μπούκερ.

Η λίστα με τους νεότερους στα ντραφτ του NBA

https://twitter.com/hoopshype/status/1008036230121082885

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...