Αθλητισμός

Χαμός στην Εθνική Αργεντινής λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018

Χαμός στην Εθνική Αργεντινής, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018. Σοβαρότατο θέμα έχει προκύψει, αφού ο προπονητής της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση!

Η Αργεντινή μας έχει συνηθίσει να μας απασχολεί για εξωαγωνιστικούς λόγους, πριν από κάποια “μεγάλη” διοργάνωση. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα είναι σοβαρα! Απέχουμε λίγες ημέρες από τη “σέντρα” του Μουντιάλ της Ρωσίας και μια είδηση που αφορά τον προπονητή της ομάδας Χόρχε Σαμπάολι όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα , αλλά ακόμα και να τη… διαλύσει.

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαμπριέλ Ανέγο, μια γυναίκα σεφ που δουλεύει για την Ομοσπονδία έχει καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση από τον προπονητή της “αλμπισελέστε”!

“Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά του Σαμπαόλι στα γραφεία της ομοσπονδίας με μία μαγείρισσα που εργάζεται εκεί. Η ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε τα πάντα για να μην βγει προς τα έξω η είδηση, όμως όλα τα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει, μου επιβεβαίωσαν το περιστατικό. Πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο τον Σαμπαόλι και την Αργεντινή, επειδή τώρα έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανέγο.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος μάλιστα προσθέτει πως η συγκεκριμένη γυναίκα θέλησε από τη πρώτη στιγμή να καταγγείλει το περιστατικό, αλλά δέχθηκε πιέσεις από ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να μην το κάνει, ενώ της προσφέρθηκαν και πολλά χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...