Οπλικά συστήματα

Το νέο «διαμάντι» της ρωσικής πολεμικής μηχανής: Tα αναβαθμισμένα οχήματα πεζικού BMP-2 (Βίντεο)

Η μηχανοκίνητη ταξιαρχία του κεντρικού στρατιωτικού τμήματος (KVO) στην περιοχή του Kemerovo ήταν η πρώτη που δέχτηκε οκτώ αναβαθμισμένα οχήματα πεζικού BMP-2 με το πυργίσκο Berezhok, εξοπλισμένο με τέσσερις κατευθυνόμενους πυραύλους τύπου 9M133 της σειράς Kornet (anti tank uided missiles - ATGM), δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Οι μηχανοκίνητες μονάδες από την περιοχή του Kemerovo έλαβαν την πρώτη παρτίδα εκσυγχρονισμένων τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού. Η παράδοση των οκτώ BMP-2M με την υπομονάδα μάχης Berezhok συνιστά την πρώτη παράδοση αυτού του εξοπλισμού στην κεντρική στρατιωτική περιοχή", όπως ανέφερε η υπηρεσία Τύπου.

Η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό των τεθωρακισμένων οημάτων του τύπου είναι μία από τις πρώτες μεγάλες κρατικές αμυντικές παραγγελίες στο πλαίσιο του νέου προγράμματος κρατικών εξοπλισμών για το 2018-2025 (GPV-2025).

Το BMP-2M, εξοπλισμένο με ένα νέο πυργίσκο Berezhok, έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει μηχανοκίνητες μονάδες πεζικού, να βελτιώνει την κινητικότητα, τον οπλισμό και την προστασία του προσωπικού που δραστηριοποιείται στο πεδίο της μάχης, συμπεριλαμβανομένου του περιβάλλοντος NBC.

Το BMP-2M είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο οπτικό σύστημα πολλαπλών καναλιών. Το σκοπευτικό του πυροβολητή με ανεξάρτητη σταθεροποίηση του οπτικού πεδίου, το οποίο περιλαμβάνει ένα κανάλι θερμικής απεικόνισης νύχτας, ένα εύρος ζώνης λέιζερ και ένα κανάλι καθοδήγησης ATGM, απλοποιεί και διευκολύνει τη διαδικασία αναγνώρισης στόχων, μειώνει το χρόνο και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του πυρός. Η περιοχή ανίχνευσης για έναν στόχο τύπου κύριου άρματος μάχης είναι έως 5.000 μ., Η αναγνώριση στόχου τη νύχτα με τη χρήση του θερμικού οπτικού αισθητήρα είναι εφικτή έως και 3.000 μ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες για το ρωσικό τεθωρακισμένο:

https://www.youtube.com/watch?v=6NYAmugxoEU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...