Αρχείο

Τους... "επικήρυξαν" -"Πάρτε τους με τις ντομάτες" - Τι θα κερδίσετε αν πετύχετε Κοτζιά, Καμμένο, Τσίπρα ή βουλευτή από την Μακεδονία!


Μια επιχείρηση, η οικοτεχνία σάλτσας Πορτοκαλλίδη από τις Φέρες του Έβρου, ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά από τους αγανακτισμένους πολίτες να πάρουν στην κυριολεξία με τις… ντομάτες βουλευτές της συγκυβέρνησης και υπόσχεται ότι όσοι το πετύχουν θα έχουν και το δωράκι τους.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο facebook, «όποιος καταφέρει αποδεδειγμένα να περιλούσει με τη βραβευμένη σάλτσα μας έναν από τους τους εξέχοντες βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος που στηρίζει την συμφωνία για την Μακεδονίας», κερδίσει 20 κούτες σάλτσας Πορτοκαλίδη!

Μάλιστα υπάρχουν και τα... bonus, καθώς εάν βουλευτής είναι από Μακεδονία ή Θράκη ο «δράστης» επιβραβεύεται με 5 επιπλέον κούτες, ενώ για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά το δώρο είναι 10 επιπλέον κούτες.

Ωστόσο εάν κάποιος καταφέρει να περιλούσει με σάλτσα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο τότε το αφεντικό… τρελαίνεται και χαρίζει την επιχείρησή του, που είναι μάλιστα και βραβευμένη!

«Η πρόκληση μας ισχύει 100% για όποιον το πράξει, εμείς αυτό που λέμε το εννοούμε», αναφέρει στην ThessNews ο ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας και αγρότης Βασίλης Πορτοκαλίδης, που είναι έτοιμος να επιβραβεύσει τους επίδοξους «δράστες» με τη νόστιμη σάλτσα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοτεχνία από τη Θράκη μετρά μόλις δέκα μήνες ζωής, παρέχοντας το προϊόν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ έχει προλάβει να κατακτήσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

https://www.facebook.com/saltsantomata.porto/posts/1974061432604295&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...