Κοινωνία

Συνεχώς έβριζε και μείωνε τον άντρα της- Μέχρι που βρήκε αυτό γραμμένο στον καθρέφτη

Η χρήστης του Imgur «mollywho» πρόσφατα παντρεύτηκε. Αλλά λόγω του ιστορικού της με κατάθλιψη, τα πράγματα τελευταία έχουν δυσκολέψει. Η δουλειά την κουράζει, ο κοινωνικός της κύκλος έχει μικρύνει, και τώρα βρίσκεται στη μέση της περιήγησης της στο νέο της γάμο.

Σε μια δυνατή δημοσίευση που έχει γίνει viral, η Molly εξομολογείται ότι νιώθει σαν να έβγαλε όλη την οργή που έκρυβε μέσα του ο άντρας της «… μέσα σε όλο αυτό τον αγώνα, ο άντρας μου προσπαθεί ανένδοτος να με βοηθήσει» γράφει στο Imgur.

«Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Πράγματι, κάποιες φορές έχασα όλες μου τις ελπίδες και έβγαλα το θυμό μου πάνω στον άντρα μου.» Το πώς αντέδρασε εκείνος έχει κάνει τη δημοσίευση να εξαπλωθεί τόσο γρήγορα.

Αφού επέστρεψε σπίτι από ένα ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο, η Molly κατέρρευσε στο κρεβάτι. Ένιωθε απαίσια με τον τρόπο που αντέδρασε απέναντι στον άντρα της. Και τότε κοίταξε τον καθρέφτη της ντουλάπας της και το είδε.

Όσο έλειπε, ο άντρας της έγραψε ένα μήνυμα για εκείνη στον καθρέφτη. Ήταν κάτι που ήθελε να της πει.

Πρέπει να το δείτε!

Ήμουν απασχολημένη με πολλά πρόσφατα. Προσπαθούσα να ανέβω στην εταιρία. Μόλις παντρεύτηκα. Δεν είχα χρήματα για το γάμο. Η οικογένεια είναι διάσπαρτη. Τα έσπασα με τους φίλους μου. Και πολλά άλλα.

Αλλά, η αλήθεια είναι ότι μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια, ο άντρας μου προσπαθεί αδιάκοπα να μου φτιάξει τη διάθεση. Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Πράγματι, κάποιες φορές έχασα όλες μου τις ελπίδες και έβγαλα το θυμό μου πάνω στον άντρα μου.

Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, και ξέρω ότι μάλλον έχει καταλάβει ότι είμαι ψυχικά άρρωστη. Αλλά μου κρατά το χέρι και προσπαθεί για το καλύτερο.

Σήμερα, όταν επέστρεψα από το ταξίδι μου, έπεσα στο κρεβάτι κλαίγοντας. Κοίταξα αριστερά μου, και είδα όλες αυτές τις λέξεις στον καθρέφτη. Νομίζω ότι ήθελε να θυμάμαι πόσο με αγαπάει.

Γιατί ξέρει πόσο γρήγορα ξεχνάω. Ξέρει ότι προσπαθώ να βλέπω το καλό στον κόσμο και σε μένα την ίδια. Αλλά να το, μια απόδειξη της αγάπης του. Το χρειαζόμουν σήμερα…»

Έτσι είναι… αυτός ο απίθανος άντρας πήρε ένα μαρκαδόρο και έγραψε μια λίστα στον καθρέφτη της. «Οι λόγοι που αγαπώ τη γυναίκα μου», το ονόμασε. 15 λόγοι – αστείοι, συγκινητικοί, ειλικρινείς λόγοι.

«Με κάνει να γελάω κάθε μέρα», «Είναι ο πιο ευγενικός άνθρωπος που ξέρω», και «Έχει ζήσει ένα σοβαρό περιστατικό, αλλά είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος για τους ανθρώπους που ξέρω» είναι μερικοί από αυτούς.

Η έκφραση της στον καθρέφτη τα λέει όλα. Είναι συγκινημένη, σαστισμένη, και δακρυσμένη.

Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη να έχουν υποστήριξη. Ο άντρας της μπορεί ξεκάθαρα να της το προσφέρει αυτό.

«Αντί να στιγματίσετε την αρρώστια (ή τον άνθρωπο!) προσπαθήστε να επικοινωνήσετε» προσθέτει η Molly. «Μην τους εξοστρακίζετε. Έκανα αυτή τη δημοσίευση για να δείξω στους ανθρώπους τέτοιες κινήσεις σαν αυτή τη λίστα αγάπης στον καθρέφτη του δωματίου μου, που μπορούν να γίνουν μια μικρή υπενθύμιση αγάπης και ευγένειας στον κόσμο.»

Ελπίζουμε ότι αυτή η απόδειξη είναι αρκετή για να υπενθυμίσει στη Molly ότι την αγαπούν.Δεν είναι μόνο το μήνυμα που άφησε ο άντρας της, αλλά και η αίσθηση ότι ήρθε για να μείνει.

Η κατάθλιψη και οι ψυχικές ασθένειες είναι αληθινές, και μπορεί να είναι τρομακτικές. Αλλά είμαστε ευγνώμονες που βλέπουμε ότι ο άντρας της είναι δυνατός σύντροφος όπως της είχε υποσχεθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...