Εσωτερική Ασφάλεια

Στο αυτόφωρο τα μέλη του Ρουβίκωνα - Με χειροπέδες στον εισαγγελέα (εικόνα)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί οι 20 συλληφθέντες- μέλη του Ρουβίκωνα που χθες προσπάθησαν να εισβάλουν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και οδηγούνται τώρα στο Αυτόφωρο.

Στους 20 συλληφθέντες απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της διέγερσης, απείθειας, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και της άρνησης δακτυλοσκόπησης. Τα αστυνομικά μέτρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων είναι πολύ αυστηρά καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στους συλληφθέντες, από αναρχικούς και αντιεξουσιαστές.

Οι συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι που βρίσκονται μέσα στη σχολή Ευελπίδων, κατά την μεταγωγή των 20 συλληφθέντων για την χθεσινή προσπάθειά τους να εισβάλουν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, φώναξαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι μεγαλύτερο απ όλα τα κελιά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...