Κυβέρνηση

Ερχεται το τελειωτικό χτύπημα - «Ρουκέτα» Τζανακόπουλου: «Να ανοίξει η συζήτηση για πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων!» - «Ω καιροί, ω ήθη»


O tempora, o mores! Η χώρα πλέον δέχεται ηθική και πνευματική επίθεση. Τους τελευταίους μήνες έχει ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου από το ΣΥΡΙΖΑ.

Η ατζέντα του για την ομοφυλοφιλία πλέιν έχει ξεφύγει από τα όρια. Το τονίζουμε βέβαια για μην παρεξηγηθούμε, δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με τα άτομα που προτιμούν πρόσωπα του ιδίου φύλου. Όμως άλλο αυτό και άλλο οι χθεσινές εικόνες που είδαμε στο Σύνταγμα.

Η επιτομή της ντροπής. Οσο και να θέλουμε να σεβαστούμε αυτά τα άτομα, χάνουν το δίκιο τους με αυτές τις κινήσεις.

Χθες τα είδαμε όλα, όμως έπεσε και μια ρουκέτα από τον κύριο Τζαννακόπουλο.

Στην εξέδρα του Athens Pride 2018, στην πλατεία Συντάγματος, ανέβηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «μεγάλη χαρά, μεγάλη τιμή και τεράστια συγκίνηση που για πρώτη φορά έχω τη δυνατότητα να πω ότι η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει παρούσα στο Pride».

Ο Τζανακόπουλος για το Athens Pride 2018

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε πως η γιορτή αυτή, «που καταφάσκει τη ζωή την ισότητα την ελευθερία την αγάπη τον έρωτα», είναι ταυτόχρονα «και μία κραυγή αγωνίας και κραυγή διεκδίκησης, όλων εκείνων οι οποίοι και οι οποίες έχουν βιώσει τις διακρίσεις στο σχολείο στη γειτονιά στο στρατό στην καθημερινή τους επαφή με το κράτος, για όλους και όλες εκείνους κι εκείνες που καθημερινά αγωνίζονται για έναν κόσμο ελευθερίας και ισότητας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πάρα πολύ σημαντικά βήματα. Κι αυτό «για να δικαιωθεί αυτό το παναθρώπινο αίτημα για ελευθερία και ισότητα».

Ανέφερε, μάλιστα, ως παραδείγματα το σύμφωνο συμβίωσης. Επίσης το δικαίωμα αναδοχής από lgbtqi ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Αλλά και την κατάργηση όλων εκείνων των απολιθωμένων, όπως είπε νόμων, που υπήρχαν στον ποινικό κώδικα.

«Πάνω από όλα», συμπλήρωσε, «το νομοσχέδιο που είναι πια νόμος του κράτους, που επιτρέπει στον καθένα και την καθεμιά να αυτοπροσδιορίζεται όπως εκείνος ή εκείνη νιώθει».

«Να ανοίξει η συζήτηση για πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων»

Είχε όμως και κάτι… ακόμη να πει. Τονίζοντας συγκεκριμένα: «Έχει έρθει η ώρα νομίζω πια. Και η ελληνική κοινωνία πρέπει να το κατανοήσει ότι οφείλουμε να ανοίξουμε τη συζήτηση για το δικαίωμα στον πολιτικό γάμο των lgbtqi ζευγαριών».

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fd.tzanakopoulos%2Fvideos%2F480348982400746%2F&show_text=0&width=560

Μιλάμε για τον άνθρωπο, που πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει τα εξής:

«Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις είναι μορφώματα που λειτουργούν με ένα ακραίο τρόπο, δεν θεωρώ ότι εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται οι συγκεκριμένες οργανώσεις. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει να τοποθετούνται μου είναι αδιάφορος», ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος.

Στοχοποιούν πατριώτες και την ίδια στιγμή ομιλούν διθυραμβικά για τους ομοφυλόφιλους, τα σχόλια δικά σας...

Κατά τα άλλα, χθες είδαμε τα πάντα, οι εικόνες ομιλούν από μόνες τους.

Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.

 

Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...