Κοινωνία

Εικόνες σοκ! Εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην του και αυτοπυροβολήθηκε

Συγκλονίζουν τα πλάνα από την εν ψυχρώ εκτέλεση της 21χρονης Natchareeya Thaprajit από τον πρώην σύντροφό της.

Ο 24χρονος Pukkapong Chittarom περίμενε την πρώην κοπέλα του έξω από το διαμέρισμά της στις εστίες του πανεπιστημίου όπου σπούδαζε.

Μετά από 5 χρόνια κοινής ζωής το ζευγάρι χώρισε πρόσφατα, με τον 24χρονο να αρνείται να συμφιλιωθεί με την απόφασή της.

Ήταν γύρω στις 11:30 το πρωί που βρέθηκε να την περιμένει έξω από τις εστίες όπου εμφανίστηκε με μια συμφοιτήτριά της.

Πήγαινε στο μάθημά της και σταμάτησε για λίγο όταν είδε μπροστά τον πρώην της. Αρνήθηκε όμως να του μιλήσει.

Την αγκάλιασε και αυτοπυροβολήθηκε

Καθώς γύρισε να φύγει, ο 24χρονος έβγαλε όπλο και την εκτέλεσε εν ψυχρώ. Κάθισε δίπλα της, την αγκάλιασε, έβαλε το όπλο στο στόμα του και αυτοπυροβολήθηκε.

Η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο, με τον πρώην σύντροφό της να μεταφέρεται στο νοσοκομείο αφού η σφαίρα βγήκε από το μάγουλό του.

Η έντρομη φίλη της δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα και πως η Natchareeya Thaprajit δεν ήθελε να έχει μαζί του καμία επαφή.

«Γνωρίζονταν για χρόνια αλλά πρόσφατα είχαν αρχίσει να τσακώνονται. Τον χώρισε. Ήθελε να τελειώσει τη σχέση. Όταν βγήκαμε από την εστία, η Natchareeya θύμωσε που τον είδε. Δεν ήθελε να του μιλήσει. Ήθελε να πάει για μάθημα. Όταν είδα το όπλο, έτρεξα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό. Είμαι σοκαρισμένη. Την είδα να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...