Οικονομία

Γεωργιάδης κατά κυβέρνησης: Το τέταρτο μνημόνιο φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Ήρθε το τέταρτο μνημόνιο που φέρει φαρδιά- πλατιά την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Είναι δηλαδή το δεύτερο μνημόνιο αποκλειστικά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ», είπε εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων, ο Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έφερε ό,τι η ίδια κατήγγειλε (ρουσφετολογικό κράτος, «μπαξίσια» στο τέλος κάθε χρόνου για ψηφοθηρικούς λόγους).

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αναφέρεται σε ένα ολιστικό αναπτυξιακό σχέδιο- κενό γράμμα, αφού δεν περιέχει καμία πρόταση, κανέναν στόχο, κανένα χρονοδιάγραμμα, «απολύτως τίποτα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η χειρότερη αλήθεια είναι το μεγάλο δράμα από τις διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου και όσα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο αυτό: στο εξής οι συνταξιούχοι θα το ζουν καθημερινά και θα χάσουν πάνω από 18% από το 2019, δηλαδή δύο συντάξεις ετησίως, ενώ τα επόμενα 42 χρόνια θα υπάρξει ένα σπιράλ μειώσεων που θα οδηγήσει στην φτώχεια και στην ανέχεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...