Κόσμος

Έβγαλε selfie με φόντο γυναίκα που τη χτύπησε τρένο! (βίντεο)

Selfie της ντροπής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έβγαλε ένας νεαρός στη Βόρεια Ιταλία, με φόντο μια γυναίκα που τραυματίστηκε όταν τη χτύπησε τρένο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο νεαρός την ώρα που οι διασώστες φροντίζουν τα τραύματα της γυναίκας, ποζάρει για selfie.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προβλήθηκε από ιταλική εφημερίδα με τον τίτλο Liberta και τον δημοσιογράφο Giorgio Lambri με το σχόλιο «η βαρβαρότητα εκεί που δεν την περιμένεις. Η selfie μπροστά σε μια τραγωδία», ενώ όπως ήταν φυσικό ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων.

Η La Stampa έκανε λόγο για «έναν καρκίνο ο οποίος διαβρώνει το διαδίκτυο. Ο άνδρας που τράβηξε την φωτογραφία δεν είναι κακός, αλλά έχει απενεργοποιήσει την ψυχή του και την προσωπικότητά του και έχει γίνει πλέον ένας αυτοματισμός του διαδικτύου».

Σημειώνεται πως τελικά η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υπέστη ακρωτηριασμό του ποδιού της. Αν και η έρευνα έδειξε ότι ο άνδρας δεν έκανε κάποιο ποινικό αδίκημα, έχει γίνει το επίκεντρο και στα social media.

https://youtu.be/xDsn_1qD4lg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...