Σκοπιανό

Οι Μανιάτες ισοπεδώνουν την Κυβέρνηση: Ανακοίνωση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας: Η Ιστορία μας είναι η Ζωή μας

Ανακοίνωση έβγαλαν και οι φλογεροί πατριώτες Μανιάτες για την Μακεδονία μας. Ισοπεδώνουν την Κυβέρνηση και την επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα συμφωνία των Πρεσπών.

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.

Για την ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ‘’Η ΜΑΝΗ’’ συγκαλέστηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη,20/6 και συμφώνησε στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα :

Με αφορμή την ανακοίνωση από τα Μ.Μ.Ε. της υπογραφείσας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων για το όνομα και όχι μόνο του κράτους αυτού, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η ανωτέρω συμφωνία δεν μπορεί, δεν πρέπει, και δεν θα γίνει αποδεκτή .Όχι μόνο δεν αμφισβητούμε αλλά αντιθέτως αποδεικνύουμε εμπράκτως καθημερινά με την βοήθειά μας το δικαίωμα των λαών να ζουν ειρηνικά και με σχέσεις καλής γειτονίας σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και στα χρόνια των μνημονίων οι οικονομίες γειτονικών κρατών να στηρίζονται κυρίως σε Ελληνικές επενδύσεις και χρηματοροές .

Για τον Έλληνα η ιστορία του δεν είναι απλά κομμάτι της ζωής του αλλά είναι στοιχείο που προσδιορίζει την ύπαρξή του. Η έννοια Έλληνας, αποκομμένη από Όμηρο, Αχιλλέα, Σωκράτη, Πλάτωνα, Μ. Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Μαυρομιχάλη, αποκομμένη από τον Παρθενώνα, την φιλοσοφία, το θέατρο, τις επιστήμες, τις τέχνες των αρχαίων Ελλήνων δεν χάνει απλά ένα κομμάτι της ύπαρξής της. Χάνει την ζωντανή ουσία της, σταματά να υπάρχει.

Ποιος λοιπόν έχει και από πού απορρέει το δικαίωμα να χαρισθεί ένα Ελληνικό όνομα , να ονομαστεί ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα ένα σέρβο-βουλγάρικο ιδίωμα, ποιος έχει το δικαίωμα να παραχαράξει όλη την Ελληνική Ιστορία, ποιος έχει το δικαίωμα να ενδώσει στις αλυτρωτικές φαντασιώσεις ενός προσφάτως επίσημου κράτους απότοκου της διαλύσεως ενός άλλου κράτους , που στηρίζει την ύπαρξη του σε εξόφθαλμη διαστρέβλωση της ιστορίας ,που δεν έχει καμία σχέση με τα παγκόσμια επιστημονικά συμπεράσματα για την Μακεδονία , που μαθαίνει στα παιδάκια του δημοτικού ότι η πατρίδα τους φθάνει μέχρι τον Όλυμπο και την έχουνε πάρει οι κακοί Έλληνες, ενώ έχει συμβεί το αντίθετο και στην προσπάθειά μας να μην δημιουργούμε εντάσεις με τους “γείτονες” σκοπίμως αποσιωπούμε την Ιστορία μας.

Μια Ιστορία που έρχεται αυτούσια χιλιάδες χρόνια πριν, που παρότι λίγα χρόνια μετά την απελευθέρωση μας από τους Τούρκους ξεκίνησε η προσπάθεια του πανσλαβισμού στην περιοχή της Μακεδονίας και όχι μόνο, για να σταματήσει με τους αγώνες των προπάππων μας, των ιδρυτών της Μακεδονικής Εταιρίας , των δημοσιογράφων Καλαποθάκη Δημήτρη από την Αρεόπολη και του Κανελλίδη Πέτρου από το Κουτήφαρι της Δυτικής Μάνης, των δεκάδων Μακεδονομάχων, όπως του Τσοτάκου, του Πετροπουλάκη, του Βλαχάκη, του Μαντούβαλου, του Κουκή , του Χιονάκου, του Μπουκουβάλα, του Φουρίδη, του Στεφανάκου, του Ζαγοριανάκου, του Δεμέστιχα, του Τσιμπιδάρου και πολλών άλλων, και να λάβει ένα προσωρινό για τότε τέλος η κακοποίηση, η σλαβοποίηση και εκβουλγαρισμός χιλιάδων Ελλήνων της Μακεδονίας.

Δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική βούληση να δοθεί κρατική υπόσταση σε ένα εθνοκατασκεύασμα χαρίζοντας κομμάτι από την ζωή μας που είναι η Ιστορία μας, που ακόμα και σήμερα αποτελεί στόχο κλοπής και παραχάραξης από γειτονικούς λαούς .Δεν υπάρχει κανένα, ΟΧΙ μόνο Συνταγματικό αλλά ΟΥΤΕ και Ηθικό δικαίωμα να συντελεστεί ένα τέτοιου είδους έγκλημα που δεν ξέρουμε με ποιόν τρόπο οι επιπτώσεις του θα βαρύνουν τις επόμενες και όχι μόνο γενιές . Δεν μπορείς να συναλλαχθείς με έναν συνομιλητή που εκ προοιμίου ότι και να κερδίσει δεν του ανήκει. Ακόμα και η έννοια του γεωγραφικού η χρονικού η οποιουδήποτε άλλου προσδιορισμού υποκρύπτει μελλοντική απόπειρα αλυτρωτικών προθέσεων , γεγονός που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από τις δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού περί Κυρίλλου και Μεθοδίου και Γκότσε Ντέλτσεφ και ουσιαστικά επικυρώνει με Ελληνική βούλα την επανάληψη της προπαγάνδας επί

Τίτο. Ποιά κυβέρνηση μπορεί να χαρίσει Ελληνική Ιστορία για να δημιουργήσουν οι σύγχρονοι γυρολόγοι των Βαλκανίων έθνος? Και μόνο ότι οι δανειστές μας χαίρονται για την συμφωνία ,θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως.

Μαζί με τους Μανιάτες και οι Κρητικοί και οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες και οι Βορειοηπειρώτες έδωσαν αιματηρό παρών σε όλους τους αγώνες, που δεν βγαίνουν ούτε προς πώληση ούτε προς μια πρόσκαιρη πολιτική ανταλλαγή. Αλλά να είστε σίγουροι ότι εάν χρειαστεί ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
Άλλωστε όσοι λαοί έχουν έστω και μικρό ιστορικό παρελθόν δεν έχουν ανάγκη να κλέψουν από τους γείτονές τους, γιατί στην πλειοψηφία τους δεν θα τολμούσαν.

Δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία που να περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .Η Ιστορία μας είναι η Ζωή μας και η Ζωή μας είναι η Ιστορία μας.
Οι νόμιμοι και πραγματικοί κληρονόμοι και κάτοχοι της Μακεδονίας και της Ιστορίας της Μακεδονίας αρνούνται κατηγορηματικά κάθε μορφής συμφωνία που θα περιέχει το ΙΕΡΟ αυτό όνομα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...