Κυβέρνηση

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στους ΑΝ.ΕΛ - Οι διαδηλωτές ζητούν να μπει ο στρατός στη Βουλή - Ζωντανή σύνδεση -Βίντεο


"Να μπει ο στρατός στη Βουλή" φώναζαν οι διαδηλωτές όπως μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο. Εκτός από τα επεισόδια που είχαμε έξω από τη Βουλή ακούστηκαν και συνθήματα, με τα οποία ζητούταν από τον στρατό να μπει εντός του Κοινοβουλίου.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει σε ζωντανή σύνδεση στο Σύνταγμα.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flivemediagr%2Fvideos%2F1777507422328019%2F&show_text=0&width=560

Για να υποχωρήσει η ένταση, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, με την ατμόσφαιρα να γίνεται ιδιαιτέρως βαριά.

Τα νέα επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν λίγο μετά τις 19:00 έξω από τη Βουλή.

Ομάδα ατόμων προσπάθησε να προσεγγίσει, από τη δεξιά πλευρά εισόδου, το κτίριο του Κοινοβουλίου, με τις αστυνομικές δυνάμεις να απωθούν τους διαδηλωτές με τη ρίψη δακρυγόνων.

Από τα επεισόδια κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τη συμφωνία σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ τραυματίστηκε ελαφρώς ένας διαδηλωτής.

Kozanimedia: Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Π.Πλακεντάς αν σήμερα το κόμμα καταψηφίσει την πρόταση μομφής

Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς προτίθεται να αποχωρήσει από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αν σήμερα, σε λίγη ώρα, το κόμμα του Πάνου Καμμένου καταψηφίσει την πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.

Μιλώντας σε συνεργάτη του Kozanimedia το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και ένα από τα σημαντικότερα εν Ελλάδι στελέχη των ΑΝΕΛ ανέφερε πως σήμερα το μεσημέρι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ζητώντας την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, προκειμένου να μην υπογραφεί αύριο, στις Πρέσπες η συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Ωστόσο, ο κ. Πλακεντάς διέψευσε φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί και από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, τον ίδιο δρόμο με τον Π. Πλακεντά αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ στη Δυτική Μακεδονία.

ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ - Τον "χαιρέτησε" το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ Δ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ:

Διαμαρτύρομαι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή των ΑΝ.ΕΛ.

Η ανακοίνωση της παραίτησης ενός σημαντικού στελέχους των ΑΝΕΛ, του Δημήτρη Ζησιμόπουλου, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου, Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού ε.α και πολιτευτή στην Πιερία:

​Προεκλογικά είχα υποσχεθεί ότι θα παραμείνω πιστός στις θέσεις και τις αρχές μου, καθώς και στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛ, ότι θα αγωνίζομαι με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

Για το λόγο αυτό υποβάλω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος των ΑΝ.ΕΛ, πράττοντας το πατριωτικό μου καθήκον.

Με την παρούσα διαμαρτύρομαι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή των ΑΝ.ΕΛ.

Έχοντας υπηρετήσει πιστά και χωρίς καμιά υστεροβουλία το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ και γνωρίζοντας και πως η συντριπτική πλειοψηφία των συναγωνιστών συμμερίζονται τις απόψεις μου ελπίζω η παραίτησή μου να δώσει το έναυσμα ώστε να ξυπνήσουν συνειδήσεις.

Με τιμή

Ζησιμόπουλος Δημήτριος
Αξιωματικός Π.Ν ε.α
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
Αναπληρωτής γραμματέας προστασίας του πολίτη
Τοπικός εκπρόσωπος γραμ.Εθνικής άμυνας ΑΝ.ΕΛ.

www.neapierias.gr

Δείτε βίντεο από το Σύνταγμα:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnewsbeast.gr%2Fvideos%2F2121467484535975%2F&show_text=0&width=560

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ