Εσωτερική Ασφάλεια

Toυς... τσάκωσαν: «Έσπρωχναν» μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας - Η εμπλοκή της DEA και ο «Ιταλός»

Μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από την Γερμανία μέσω της Ανγκόνας, διοχέτευε στη χώρα  μας ένας 43χρονος Ιταλός, που μαζί με δυο Έλληνες, είχαν στήσει ένα μεγάλο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικώνπου τους απέφερε ιδιαίτερα μεγάλα κέρδη.

Η παράνομη δραστηριότητά τους, έλαβε τέλος με τις συλλήψεις τους στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, μετά από επιχείρηση των ανδρών της δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Την πληροφορία για την δράση του κυκλώματος είχε δώσει η Αμερικάνικη DEA και στην παρακολούθηση του οχήματος του "Ιταλού" συμμετείχε και το λιμενικό, όπως αναφέρει το newpost.gr.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης το μεσημέρι του Σαββάτου  στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής, εντοπίστηκε ο 43χρονος να μεταφέρει με  αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, 20 δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 16.059 γραμμαρίων, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό κενό χώρο των οπίσθιων τροχών και των πλαϊνών προφυλακτήρων του οχήματος. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 43χρονος άντρας αποτελούσε ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής συμμορίας και εισήγαγε την ποσότητα κοκαΐνης, την οποία θα παρέδιδε στους δύο  42χρονους Έλληνες που αναλάμβαναν να διακινήσουν τα ναρκωτικά στην Αττική.  Επίσης, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.620 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το  αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...