Ελληνοτουρκικά

Sözcü εκτός ορίων: Η ΝΔ είναι ακροδεξιό κόμμα λέει η τουρκική εφημερίδα

Η Sözcü βγαίνει ξανά εκτός ορίων και προκαλεί με ένα δημοσίευμα - λίβελο. Με αφορμή τις αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας στην φημολογούμενη επίσκεψη του υποψήφιου Τούρκου Προέδρου, Μουχαρέμ Ιντζέ στη Θράκη, χαρακτηρίζει ακροδεξιό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα επαναλαμβάνει τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό ενώ υποστηρίζει ευθέως ότι η Νέα Δημοκρατία επικρότησε την επίθεση εναντίον του τουρκόφιλου όπως τον αποκαλεί Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Στο δημοσίευμα μάλιστα στοχοποιεί και τον Τομέαρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργο Κουμουτσάκο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα ο “σκιώδης υπουργός Εξωτερικών του κόμματος” ηγήθηκε των αντιδράσεων κατά της επίσκεψης Ιντζέ στη Θράκη. Επικαλείται δε, δήλωση του κ. Κουμουτσάκου με την οποία ζητούσε από την Ελληνική Κυβέρνηση να λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις, όπως είχε γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Sözcü πάντως επιβεβαιώνει τις πληροφορίες σχετικά με την μετάβαση του Μουχαρέμ Ιντζέ αύριο στη χώρα μας και μάλιστα δίνει και πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα της επίσκεψης του. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα παει στο Τουρκικό Προξενείο, ενώ θα συναντηθεί με ψηφοφόρους σε συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...