Ρωσία

Korsar: Tο νέο ρωσικό τακτικό UAV γίνεται ακόμη καλύτερο - Bίντεο

Την αναβάθμιση του νέου ρωσικού τακτικού αεροχήματος Korsar με νέα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου ανέφερε σε σχετικό του δημοσίευμα το πρακτορείο TASS.

Αν και το συγκεκριμένο σύστημα πρωτοπαρουσιάστηκε σήμερα στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη πλατεία στη Μόσχα η ρωσική αμυντική βιομηχανία πρόκειται να βελτιώσει το αερόχημα. Σύμφωνα με το πρακτορείο οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν την επαύξηση της εμβέλειας του αεροχήματος και τον εξοπλισμό του με μία σουίτα ηλεκτρονικού πολέμου.

Το Korsar έχει μήκος 4,2 μέτρα άνοιγμα πτερύγων 6,5 μέτρα και μέγιστο βάρος απογείωσης 200 κιλά. Το αερόχημα έχει επιχειρησιακή εμβέλεια 205 χλμ η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα θα αυξηθεί στα 250 χλμ, ενώ η επιχειρησιακή του ταχύτητα θα φτάνει τα 150 χλμ/ώρα.

Η νέα σουίτα ηλεκτρονικού πολέμου θα επιτρέψει στο Korsar να πραγματοποιεί αποστολές συλλογής ηλεκτρονικών πληροφοριών, αναγνώρισης, επιτήρησης αναγνώρισης κλπ.

Το Korsar θα μπορεί να αξιοποιηθεί σε στρατιωτικές και πολιτικές αποστολές όπως επιτήρηση συνόρων για την Συνοριοφυλακή, φυσικών καταστροφών για την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας κλπ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZQaYVuUSeg8

defencepoint.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...