Κόσμος

200 χρόνια πίσω η Τουρκία - Ο στρατός τους γιορτάζει με Οθωμανικά εμβατήρια - Ο προκλητικός Ερντογάν ετοιμάζει μεγαλειώδη φιέστα για την άλωση της Βασιλεύουσας

Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα εν ετει 2018 στην Τουρκία του σουλτάνου Ερντογάν, αρχής γενομένης του εορτασμού της ημέρας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων .

Δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες ντυμένοι ως Οθωμανοί εορτάζουν με το ίδιο τρόπο που γιόρταζαν οι πρόγονοι τους πριν 200 χρόνια , πιστοποιώντας τα όνειρα του προέδρου της χώρας  για την επαναφορά και αναβίωση  της οθωμανικής αυτοκρατορίας σε Βαλκάνια και Α.Μεσόγειο.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο Ερντογαν…ειδικά φέτος και λόγω των επικείμενων εκλογών ετοιμάζει μεγαλειώδη φιέστα για την άλωση της Βασιλεύουσας των πόλεων Κωνσταντινούπολη.

Με τρισδιάστατες οθόνες, πυροτεχνήματα και στρατιώτες με οθωμανικές στρατιωτικές στολές, το ισλαμικό καθεστώς Ερντογάν θα παρουσιάσει  αναπαράσταση της πτώσης της Βασιλεύουσας πριν από 565 χρόνια.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς και ο  πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ θα είναι  φυσικά, ανάμεσα τους υψηλούς προσκεκλημένους, ενώ το «παρών» θα δώσουν όλα τα μέλη του ΑΚΡ .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις και θα ριχθούν  δεκάδες πυροτεχνήματα. Επιπλέον, θα υλοποιηθεί αναπαράσταση της Άλωσης με τη βοήθεια ειδικών εφέ υψηλής τεχνολογίας, οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Η κόντρα με την Ελλάδα , οι διεκδικήσεις στο Αιγαίο , η προκλητική στάση σε Αιγαίο και Έβρο μαζί με το «ηλεκτρισμένο» προεκλογικό κλίμα θα προσδώσουν άλλο χαρακτήρα στα «πανηγύρια» του Τούρκου σουλτάνου που ενδεχομένως θα θελήσει να «πικάρει» την ελληνική πλευρά .

Αρωγός στο θέμα αυτό είναι η τουρκική τηλεόραση και τα περίεργης υφής και ιστορικής αλήθειας... «πατριωτικού χαρακτήρα» τουρκικά σήριαλ με τα οποία έχει κατακλυστεί η ίδια έχοντας αποστολή την εξύψωση του τουρκικού αισθήματος ανωτερότητας έναντι των "υποτελών" στα σύνορα γύρω από την τουρκική επικράτεια  .

https://youtu.be/JQc3v8yFKi4?t=2

 

https://youtu.be/MULCWYZXaOA?t=7

 

https://youtu.be/TQRWk0P8WXw?t=2

https://youtu.be/7VG5HU9U4QY?t=2

https://youtu.be/SQiM6PodO3g

https://youtu.be/1-MM2Ha3_vU

https://youtu.be/b2PdrazxXUk

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...