Αθλητισμός

"Το παιδί του Αβραάμ" πήρε ισραηλινή υπηκοότητα και επιστρέφει πίσω -Το σχόλιο της Μόσχας

Αναφορικά με την απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να λάβει την ισραηλινή υπηκοότητα, αφού καθυστερούσε πολύ η έκδοση νέας άδειας παραμονής στη Βρετανία, το Κρεμλίνο σχολίασε ότι "είναι δικαίωμά του".

"Το Κρεμλίνο δεν έχει άποψη για το γεγονός. Ως επιχειρηματίας έλαβε την ισραηλινή υπηκοότητα, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει", είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Αμπράμοβιτς, που αγόρασε τη βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα Chelsea το 2003, θα μετακομίσει στο Τελ Αβίβ όπου έχει αγοράσει σπίτι, μετέδωσε νωρίτερα ο ισραηλινός ιστότοπος Ynet.

Τόπος κατοικίας του Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν μέχρι πρότινως επισήμως η Υερσέη, στις αγγλονορμανδικές νήσους. Η περιουσία του υπολογίζεται από την εφημερίδα The Sunday Times ότι ανέρχεται σε 9,3 δισεκατομμύρια λίρες (περίπου 10,6 δισεκ. ευρώ).

"Ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμή", ήταν το σχόλιο του Πεσκόφ, αναφορικά με την έρευνα του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ σχετικά με τη φερόμενη εμπλοκή της Μόσχας στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα διαψεύσει τις καταγγελίες ότι παρενέβη στις εκλογές ώστε να κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ σήμερα ο Πεσκόφ συνέκρινε την έρευνα με κάποιον που μαστιγώνει ένα νεκρό άλογο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...