Κυβέρνηση

Ούτε ο Κιμ τέτοια υποδοχή! «Γειά σου Αλέξη», «προχώρα, μαζί σου» - Απίστευτες εικόνες στη Θεσσαλονίκη


Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην Καλαμαριά όπου γίνεται η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι, λίγο μετά τη συνάντησή του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μπουτάρη. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης. 

Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω από την εκκλησία για το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο κωμικό, άρχισε να χειροκροτεί τον Αλέξη Τσίπρα. «Γειά σου Αλέξη», «προχώρα, μαζί σου» ήταν μερικά απ’ όσα ακούστηκαν.

Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε κάποιους από τους παρευρισκόμενους, φιλήθηκε με κάποιους άλλους και στη συνέχεια προχώρησε προς το εσωτερικό της εκκλησίας.

Δείτε τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

https://www.youtube.com/embed/24SUcfga3-4?feature=oembed

Ο Χάρρυ Κλυνν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών την περασμένη Κυριακή (20.05.2018). Αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα με την υγεία του. Το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο θάνατος του γιού του, Νίκου Τριανταφυλλίδη τον Ιούνιο του 2016, τον κατέβαλε ακόμη περισσότερο.

Την Κυριακή το βράδυ υπέστη κρίση ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στην αγαπημένη του Καλαμαριά. Έπασχε από αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα. Υπήρξε ο πλέον γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια και τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Εκτός από Χάρρυ Κλυνν, οι θαυμαστές του τον αγάπησαν και ως… «Τραμπάκουλα» (από τον προσφιλή του ρόλο σε τηλεοπτικά σατυρικά σκετς και τηλεταινίες).

Video: Thesstoday

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...