Κύπρος

Θρήνος για 10χρονο μαθητή! Το τραύμα στο κεφάλι του κόστισε τη ζωή

Την τελευταία του πνοή άφησε στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 10χρονος μαθητής από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος χτύπησε το πρωί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, ο άτυχος μαθητής από κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, χτύπησε στο κεφάλι την ώρα που έπαιζε μπάσκετ στην αυλή του σχολείου όπου φοιτούσε.

Μετά τον τραυματισμό του, ο 10χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας από όπου μετά από εξετάσεις πήρε εξιτήριο.

Λίγο αργότερα ο μαθητής ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εκ νέου στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ύστερα από εξετάσεις οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όταν ο 10χρονος μαθητής έφθασε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας εισήχθηκε αμέσως στο χειρουργείο. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 10χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Η Γ.Δ. του κυπριακού Υπουργείου Υγείας θα ερευνήσει για το περιστατικό με τον 10χρονο μαθητή

Έντονα θορυβημένος είναι ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου από το περιστατικό με το 10χρονο μαθητή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Ιωάννου ανέθεσε τη διεξαγωγή έρευνας στην ίδια τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου «με εντολή τη διασφάλιση της πλήρους διερεύνησης και εξακρίβωσης του τι ακριβώς συνέβη και ανάθεσης ευθυνών εκεί και όπου προκύπτουν από όποια θέση κι αν υπηρετούν, ανεξαρτήτου βαθμού».

Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται στο στο Τελ Αβίβ, όπου επισκέπτεται ιδιωτικά τον αστυνομικό που νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο της χώρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...