Κύπρος

Η 21χρονη καρφώνει τον δολοφόνο της Κύπρου: Ο Λοϊζος με κακοποιούσε!

Η 21χρονη Σάρα Σιαμς, η οποία συνελήφθη για συμμετοχή της στην υπόθεση του διπλού φόνου στο Στρόβολο της Κύπρου, στη κατάθεση της στους ανακριτές, έδωσε όλες τις πληροφορίες που καίνε τον 33χρονο σύντροφο της Λοϊζο Τζιωνή, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι αυτός σκότωσε τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου. 

Η Σιαμς αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζιωνή, η οποία από έρωτας μετατράπηκε σε βασανιστήριο. Ισχυρίστηκε ότι ο 33χρονος όταν άρχισε να κάνει χρήση κοκαΐνης και αμφεταμινών έγινε βίαιος και της ασκούσε ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική βία. Μάλιστα αν και η ίδια πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία σε εξάρσεις της προκαλεί πόνο, ο Τζιωνής της ασκούσε βία αδιαφορώντας για τη κατάσταση της. Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι ήθελε να τον εγκαταλείψει, αλλά φοβόταν, Μάλιστα της είχε καταστρέψει τα λάστιχα του αυτοκινήτου ώστε να μην μπορεί να φύγει.

Πριν γνωριστούν με τον Τζιωνή σπούδαζε σε ιδιωτικό κολέγιο και εργαζόταν για να καλύψει τα δίδακτρα. Ωστόσο ο Τζιωνής την εξανάγκασε να εγκαταλείψει τις σπουδές της και να συζήσουν.

Η Σάρα Σιαμς αποκάλυψε στους ανακριτές ότι ο 33χρονος το βράδυ του φόνου, όταν επέστρεψε στο σπίτι, της ανέφερε ότι είχε σκοτώσει το ζευγάρι και η ίδια δεν τον πίστεψε. Για τον λόγο αυτό την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο Στρόβολο για να την πείσει. Στην περιοχή βρισκόταν όμως η αστυνομία και έτσι αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...