Πολιτική

Η εξωτική παραλία της Ελλάδας - Δείτε την μαγευτική παραλία Μπέλλα Βράκα στα Σύβοτα (Βίντεο)

Η παραλία Μπέλλα Βράκα ονομάζεται από πολλούς «η Καραϊβική της Ελλάδας». Μικρή, εξωτική, με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά, η Μπέλλα Βράκα είναι ο επόμενος προορισμός για τα καλοκαιρινά μπάνια σας μακριά από μεγάλες και οργανωμένες παραλίες.

Απλά παρκάρετε το αυτοκίνητο σας και περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια. Να θυμάστε όμως ότι δεν θα βρείτε αναψυκτήριο για νερό ή σνακς, γι’αυτό είναι καλύτερα να πάρετε μαζί σας από το σπίτι. Και αν βαρεθείτε, δίπλα ακριβώς, υπάρχουν και άλλες παραλίες, στις οποίες πηγαίνετε είτε από μονοπάτια είτε με βάρκα.

Η «Καραϊβική της Ελλάδας», όπως ονομάζεται από πολλούς, βρίσκεται στα Σύβοτα, ένα παραθαλάσσιο χωριό στα νότια του νομού Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ο πληθυσμός ανέρχεται στους 875 μόνιμους κατοίκους. Αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνεται εκεί πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, κυριότερες εκ των οποίων είναι ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...