Κοινωνία

Εγινε και αυτό: Οι Αμερικανοί του USS Harry S. Truman ανακατασκευάζουν εκκλησία στην Κρήτη!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αμερικανική Βάση της Σούδας φωτογραφίες από την άφιξη του αεροπλανοφόρου «Harry S. Truman», ενώ σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Μετά από 43 συνεχείς ημέρες στη θάλασσα, το «Harry S. Truman» έφτασε στη Σούδα, προγραμματισμένα, στις 23 Μαΐου.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενδυνάμωση των σχ΄σεων των ΗΠΑ με την Ελλάδα, αλλά και το πλήρωμα να έχει την ευκαιρία για ψυχαγωγικές και πολιτιστικές στιγμές στο νησί της Κρήτης.

Μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι… «ενώ το πλήρωμά μας θα απολαμβάνει κάποιες στιγμές χαλάρωσης, επιδιώκουμε να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις με τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, αλλά και την τοπική κοινωνία, κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης.

Παράλληλα, το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου θα συνεργαστεί με την τοπική κοινότητα, προκειμένου να ανακατασκευαστεί μία εκκλησία.

Ναύτες του αεροπλανοφόρου θα εργαστούν εθελοντικά, βάφοντας την εκκλησία και διαμορφώνοντας τον εξωτερικό χώρο με μία παιδική χαρά και φράχτες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...