Ρωσία

Διαστημικό...ποδόσφαιρο από Ρώσους κοσμοναύτες στον Διεθνή Σταθμό (βίντεο)

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ξεκινά το Μουντιάλ ποδοσφαίρου στη Ρωσία. Υπάρχει ένας άνθρωπος που «καίγεται» να το ζήσει δια ζώσης, αλλά... δεν θα το καταφέρει, διότι βρίσκεται κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση... από τη Γη! Οι Ρώσοι κοσμοναύτες Anton Shkaplerov και Oleg Artemyev, ωστόσο, έδωσαν τη δική τους λύση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Έπαιξαν ποδόσφαιρο στο διάστημα και μάλιστα με καταπληκτικό στυλ, που θα ζήλευε ακόμα και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Το «τελετουργικό» ξεκίνησε με την τοποθέτηση της ρωσικής σημαίας στο... πέταλο της... εξέδρας.

Αμέσως μετά, εμφανίστηκε στο σκηνικό μία μπάλα ποδοσφαίρο. Ο Shkaplerov την... αφήνει απλά να αιωρείται και με στυλ αλά... Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνει ένα βολ πλανέ, «εκτοξεύοντας» την μπάλα με... διαστημική ταχύτητα προς το... τέρμα!

Απέναντί του βρίσκεται ο Artemyev, ο οποίος φορά κίτρινα γάντια τερματοφύλακα και... προσπαθεί να κρατήσει την εστία του στο μηδέν.

Ένα καταπληκτικό σκηνικό και μία ανέξοδη διαφήμιση και προβολή του Μουντιάλ που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Ρωσίας.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

https://youtu.be/uIo4U4fYMXg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...