Κοινωνία

Αυτός είναι ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα (εικόνες)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 65χρονος οδηγός της νταλίκας που προξένησε το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο εισαγγελέας θα διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα από το οποίο δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και μία γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται, πως το τρομερό τροχαίο έγινε όταν έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε από το ρεύμα Αθηνών - Λαμίας στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα και στέλνοντας στο θάνατο τους δύο οδηγούς ηλικίας 60 και 65 ετών και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου την 34χρονη γυναίκα συνοδηγό κόρη του ενός θύματος.

Ο δικηγόρος του οδηγού της νταλίκας μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ  υποστήριξε ότι ναι μεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του πελάτη του, ωστόσο στη διαδικασία της φορτώσεως με αναψυκτικά το όχημα παρουσίασε μηχανολογική βλάβη.

Εξάλλου, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο άνδρας είχε πιαστεί πριν από δύο μήνες από την Τροχαία να οδηγεί μεθυσμένος. Τότε ήταν λίγο παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο, με συνέπεια οι αστυνομικοί να του αφαιρέσουν το δίπλωμα και να του επιβάλλουν πρόστιμο 200 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...