Πολεμική αεροπορία

Αρχηγός ΓΕΑ: Το “triple crown” με ποδόσφαιρο - μπάσκετ - αναβάθμιση F-16

Ακόμη ένα λόγο για να πανηγυρίζει έχει από το βράδυ της Κυριακής ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, μετά την κατάκτηση του BasketBall Champions League από την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει κάνει το δικό του ιδιότυπο triple crown με τις δυο μεγάλες του αγάπες: την ΑΕΚ και την Πολεμική Αεροπορία: Πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό στο μπάσκετ μετά από 18 χρόνια, ενώ προ δυο εβδομάδων…”σήκωσε”… την “κούπα” και με την Πολεμική Αεροπορία μετά την συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16.

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του όμως υπάρχει και μια άγνωστη ιστορία που τον συνδέει με την αγαπημένη του ΑΕΚ. Άλλωστε λίγο έλειψε αντι για τα τείχη των “μπλε φτερών” που υψώνει καθημερινά στο Αιγαίο με τα “γεράκια” της Πολεμικής Αεροπορίας για την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών, να…”αναχαιτίζει” τις προσπάθειες για γκόλ των σέντερ αντιπαλων ομάδων της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα όπως είπαν στο OnAelrt οι αφηγητές της συγκεκριμένης ιστορίας, ο Δραμινός Α/ΓΕΑ, εκτός από ένας ικανότατος ιπτάμενος στα μαχητικά αεροσκάφη “πετούσε” με την ίδια επιτυχία όταν βρισκόταν κάτω και από τα ποδοσφαιρικά γκολπόστ. Αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε δώσει για τη Σχολή Ικάρων, και άγνωστο εάν πίστευε ή όχι, στην επιτυχημένη έκβαση αυτής της αποστολής, επιχείρησε να πραγματοποιήσει και το άλλο μεγάλο όνειρό του: να υπερασπιστεί τα δοκάρια της Ένωσης.

Ήταν δε, τέτοια η επιθυμία του, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αποφάσισε να μιλήσει με μια από τις εμβληματικές μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ, τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο. Είχε μάλιστα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιστορικό ηγέτη της κιτρινόμαυρης ομάδας, ζητώντας να δοκιμαστεί από τον “Δικέφαλο”.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης έλεγαν στο OnAlert ότι πέρασε με άριστα από την κρησσάρα του τότε προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης Μιχάλη Δελαβίνια. Όμως παρά το θετικό αποτέλεσμα η επιτυχία στις εξετάσεις για τη Σχολή Ικάρων τον έστειλαν στην Πολεμική Αεροπορία, της οποίας αυτή τη στιγμή ηγείται.

Πηγή:onalert.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...