Αρχείο

Πιστός στρατιώτης του Χριστιανισμού ο Β. Ορμπαν: Σόρος και ΜΚΟ "παίρνουν πόδι" - "Θέλουμε πατρίδες χριστιανικές και με εθνικές αξίες"

Η νίκη του Βίκτορ Ορμπάν στην Ουγγαρία στις βουλευτικές εκλογές και παράλληλα  η  ήττα του Τ.Σόρος που έδωσε « γη και ύδωρ» για να μην κερδίσει ο νυν Ούγγρος πρωθυπουργός,  αποτελούν προάγγελο θετικών εξελίξεων για ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων , «οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις με πολίτες που τιμούν τις χριστιανικές ρίζες τους» θα απλωθούν σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο που βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις παντού σε όλους τους τομείς , από την οικονομία και  την παιδεία μέχρι την ασφάλεια και τις ένοπλες δυνάμεις .

"Όλες οι ΜΚΟ στην Ουγγαρία που υποστηρίζουν τα "ανοικτά σύνορα" και μια φιλελεύθερη προσέγγιση για τη μετανάστευση θα εκδιωχθούν με νόμο  από τον Μάιο", δήλωσε ο Janos Halasz, εκπρόσωπος του κόμματος Fidesz, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τ.Σόρος και οι οργανώσεις του " παίρνουν πόδι" από την χώρα μια και καλή .

https://youtu.be/tydctdJJJ6A?t=1

Ο Ορμπάν ως ένας άλλος « χριστιανός ιππότης » ,  γνωστός για τη σκληρή στάση του όσον αφορά το ζήτημα της μετανάστευσης, εξασφάλισε με το κόμμα του Fidesz τα δύο τρίτα των εδρών στο κοινοβούλιο της χώρας και κέρδισε τις εκλογές που έγιναν πριν μερικές εβδομάδες… δηλώνοντας έτοιμος να συγκρουστεί με την νέα τάξη στην ΕΕ.

«Το αποτέλεσμα των πρόσφατων κοινοβουλευτικών εκλογών στην Ουγγαρία αποτελεί ένδειξη ότι οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης ακολουθούν όλο και περισσότερο μια ανεξάρτητη πολιτική εντός της ΕΕ», δήλωσε σήμερα ο κόντραμ Σζιμάνσκι, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας και απεσταλμένος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είναι μια επιβεβαίωση της πολιτικής χειραφέτησης της Κεντρικής Ευρώπης», δήλωσε ο διπλωμάτης στον τηλεοπτικό σταθμό TVN-24, σχολιάζοντας τις πιθανές συνέπειες της νίκης του Orban για το ευρωπαϊκό μπλοκ.

«Η χειραφέτηση δεν έχει στόχο να καταπολεμήσει κανέναν παρά να κάνει την Κεντρική Ευρώπη ορατή ως έναν πολύ εποικοδομητικό εταίρο της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσθεσε.

Πρόσφατα, ο Βίκτορ Ορμπάν εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς την Πολωνία σχετικά με το θέμα των μεταναστών εν μέσω μιας σειράς με τις Βρυξέλλες.

«Πιστεύουμε ότι οι Πολωνοί και οι Ούγγροι έχουν κοινό δρόμο, κοινό αγώνα και κοινό στόχο: να οικοδομήσουμε και να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας με τη μορφή που μας αρέσει ... Χριστιανισμός  με εθνικές αξίες», δήλωσε ο Ορμπάν, προσθέτοντας ότι η Βαρσοβία μπορεί να υπολογίζει στη Βουδαπέστη στην σύγκρουση με την  ΕΕ.

https://youtu.be/UYD86k-vwa4?t=1

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βίκτορ Ορμπάν, είχε κατηγορήσει τον Τζορτζ Σόρος ότι προβαίνει σε δωροδοκίες στις τοπικές ΜΚΟ για να ανατρέψει  την εσωτερική κατάσταση στη χώρα (και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες) μέσω της εισροής μεταναστών από τις χώρες του Ισλάμ.
Η Ουγγαρία έχει ψηφίσει για αυτόν τον λόγο  νόμο που διέπει την εξωτερική χρηματοδότηση των Εθνικών πανεπιστημίων μέσω ΜΚΟ.

Το  έγγραφο υποχρεώνει τα ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα να διαθέτουν εκπαιδευτικούς χώρους στη χώρα της εγγραφής τους. Ως αποτέλεσμα, το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ευρώπης στη Βουδαπέστη, που δημιουργήθηκε και υπάρχει με την χρηματοδότηση του  Σόρος, θα α κλείσει.  Ο Σόρος είναι εγγεγραμμένος στις Η.Π.Α. και  δεν εφαρμόζει την εκπαιδευτική διαδικασία εκεί.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κέρδισε την τρίτη θητεία, με το κόμμα του να εξασφαλίζει μεγάλη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο της χώρας και να κερδίζει περίπου τα δύο τρίτα των εδρών.

Η κόντρα του και κυρίως οι δηλώσεις του έρχονται σε αντίθεση με αυτές της Γαλλίας, Γερμανίας κά αλλά σηματοδοτούν την επόμενη ημέρα στην Ευρώπη …η οποία θα είναι πατριωτική και ταυτόχρονα χριστιανική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...