Κόσμος

"Η Τουρκία είναι ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ - Θα σκότωναν τον Ερντογάν" - «Τουρκικός ΑΣΠΙΔΑ» σε εξέλιξη...

Συγκλονιστικές πληροφορίες έρχονται από γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα η οποία γράφει ότι , η Τουρκία συνέλαβε τους αξιωματικούς της ΤΗΚ που εκπαιδεύτηκαν με τους Ισραηλινούς στο Ισραήλ έχοντας στοιχεία ότι είχαν στρατολογηθεί από την MOSSAD και είχαν σκοπό να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Ερντογάν.

Η πρόσφατη αποστολή της στρατοχωροφυλακής στον έλεγχο των συνόρων και πολλά άλλα ακόμη, αποκαλύπτουν ότι ο Ερντογάν φοβάται  νέο πραξικόπημα διότι απλά δεν ελέγχει τον τουρκικό στρατό.

Oλοι  αυτοί οι άνδρες έχουν γαλουχηθεί με κεμαλισμό και όχι με Ιμάμηδες και μπούρκα .

Τονίζεται ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχουν ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί αλλά και δεκάδες νέοι στελέχη.

Προχθές η τουρκική αστυνομία είχε συλλάβει  19 στρατιωτικούς που υπηρετούσαν στο πολεμικό ναυτικό της χώρας ενώ  καταζητούνται άλλοι  12  αξιωματικοί .

Οι συλλήψεις ήρθαν μετά αφ' ότου ο Γενικός Εισαγγελέας της Άγκυρας εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 34 υπόπτους, 31 από τους οποίους υπηρετούσαν ως αξιωματικοί στο Ναυτικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοίμαζαν πραξικόπημα σε βάρος της κυβέρνησης Ρ.Τ.Ερντογάν, ενώ ο πρόεδρος της Τουρκίας απουσίαζε στη Βρετανία.

Πολλοί από τους αξιωματικούς υπηρετούσαν στους ναυστάθμους του Γκιολτσούκ στην Κωνσταντινούπολη και της Αλικαρνασσού και μετείχαν στην πρόσφατη  άσκηση ΕFES 2018 με σενάριο απόβασης στα ελληνικά νησιά.

Η veteranstoday πιστεύει ότι η Τουρκία ήταν πάντα ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ, μετά από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία.

Η Συρία είναι απλά μία πρόβα για τους «σκοτεινούς» ηγέτες του παγκόσμιου  οργανωμένου εγκλήματος που αντιπροσωπεύεται από τους ηγέτες  του Ισραήλ, και τα μέλη του κόμματος Λικούντ  με επικεφαλής τον Νετανιάχου πρώην αξιωματικό, τονίζει το άρθρο .

Το Ισραήλ, σύμφωνα με αυτό ,  άρχισε να αποσταθεροποιεί την Τουρκία το 1974, όταν ιδρύθηκε το κομμουνιστικό Κουρδικό Εργατικό Κόμμα, το ΡΚΚ.

Τα πάντα είχε αναλάβει η ισραηλινή μυστική υπηρεσία με το όνομα  Mossad.

Το Ισραήλ  χρησιμοποιούσε και συνεχίζει να το πράττει , τους Κούρδους ως μοχλό εναντίον της Τουρκίας, της Συρίας, του Ιράν και του Ιράκ, οργανώνοντας πολιτικές αναταραχές , σεχταρισμό ακόμη και τρομοκρατικές επιθέσεις στις τέσσερις χώρες θεωρώντας τις χώρες αυτές ως εχθρούς και «κατακτητές» της γης,  που πιστεύουν οι Εβραίοι ότι θα πρέπει να αποτελεί μέρος του «Μεγάλου Ισραήλ».

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και δύο χρόνια ήταν γνωστό ότι ο  διοικητής του «Ισλαμικού Επαναστατικού  σώματος των φρουρών» (IRGC) Στρατηγός  Mohammad Ali Jafari εγγυήθηκε προσωπικά  ότι το Ιράν θα αντιταχθεί «στο  σχέδιο των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά των μουσουλμάνων σε Ιράκ και Συρία ».

Μιλάμε για τη σχεδιαζόμενη μετατροπή του Λεβάντε (ανατολική Μεσόγειο), σε αμερικανικό και ισραηλινό προτεκτοράτο .

Ο ίδιος εννοεί την απόσχιση όλων των κουρδικών περιοχών και την δημιουργία ενός ανεξάρτητου Κουρδικού Κράτους.

Σύμφωνα με τον Ιρανό αξιωματούχο όλα ξεκινούν από το  σχέδιο «Μεγάλη Μέση Ανατολή», που αναπτύχθηκε το 2001 από τον Αμερικανό Συνταγματάρχη Ralph Peters, και προβλέπει την δημιουργία  του αποκαλούμενου «Μεγάλου Ισραήλ» .

Το  σχέδιο που  Πενταγώνου  ,  αναφέρει ότι το Ιράκ και η Συρία θα πρέπει να χωριστούν  σε τρία μέρη,  σιιτικό, σουνιτικό  και κουρδικό. Επίσης προβλέπεται η δημιουργία του «Μεγάλου Κουρδιστάν», το οποίο θα αποτελεί «μέρος του Ισραήλ»  έως τον  Ευφράτη.

Για το Ιράν, η αποσύνθεση του Ιράκ και της Συρίας θα σημάνει την ολοκληρωτική κατάρρευση του αποκαλούμενου σιιτικού άξονα, και τον αποκλεισμό της πρόσβασης  των Ιρανών στην Μεσόγειο Θάλασσα.

Επιπλέον, το Ιράν θα αποκτήσει στα  βορειοδυτικά  σύνορα του μακροπρόθεσμα έναν νέο    εχθρό με απεριόριστα στρατιωτικά μέσα.

Έτσι καταδεικνύεται , σύμφωνα με τους Ιρανούς  ότι το «παιχνίδι» που παίζεται στην περιοχή αυτή είναι απλά τεράστιο.  Δεν αφορά μόνο την μεταφορά υδρογονανθράκων και των αγωγών στην περιοχή, αλλά την ολοκληρωτική αλλαγή του χάρτη  καιτων χωρών της περιοχής .

Κράτη διαλύονται ενώ άλλα  «γεννιούνται». Πρόκειται για μία επίπονη κυοφορία η οποία «φέρνει» σχεδόν πάντοτε παγκόσμιο πόλεμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...