Εσωτερική Ασφάλεια

"Ηθελαν αραβο-κουρδική σύγκρουση με στόχο το νησί" - Η ΜΙΤ πίσω από επίθεση στη Λέσβο λένε Κούρδοι

Μια ομάδα «αγνώστων στοιχείων» φέρεται να επιτέθηκε σε  Κούρδους στο ελληνικό νησί της Λέσβου, αφήνοντας 7 τραυματίες  Κούρδους. Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών , η περιβόητη ΜΙΤ είναι ύποπτη ότι έχει κάποιο ρόλο στο περιστατικό, αναφέρει γνωστή ξένη κουρδική ιστοσελίδα .

Στο κρατικό στρατόπεδο όπου ζουν μαζί οι Κούρδοι και οι Άραβες στο νησί της Λέσβου, μια απλή συζήτηση μετατράπηκε σε μια σφοδρή  σύγκρουση όπου 7 Κούρδοι τραυματίστηκαν και τέσσερις επιτιθέμενοι συνελήφθηκαν από την ελληνική αστυνομία.

Οι υπόλοιποι «επιτιθέμενοι» αναζητούνται από την ελληνική αστυνομία, οι Κούρδοι που ζουν στο στρατόπεδο έχουν μετακινηθεί  σε άλλη τοποθεσία για λόγους ασφαλείας.

Οι εκθέσεις δείχνουν ότι μια "αγνώστων " στοιχείων  ομάδα από άτομα προσπάθησε να μετατρέψει το περιστατικό σε μια κουρδική-αραβική σύγκρουση.

Η φημολογία για τρεις νεκρούς ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών που μάλιστα δημοσιοποιείται και από ιστοσελίδες (επίσημες ή όχι) διαψεύδεται από τις Αρχές, υπάρχουν όμως πολλοί τραυματίες.

Τα γεγονότα οδήγησαν στην άτακτη φυγή Κούρδων αιτούντων άσυλο. Ήδη, περίπου 120 από αυτούς, κυρίως οικογένειες με παιδιά, έχουν οδηγηθεί στον καταυλισμό του ΠΙΚΠΑ που διαχειρίζεται η οργάνωση Αλληλεγγύη Λέσβου, ενώ περισσότεροι από 300 έφυγαν το πρωί του Σαββάτου από τη Μόρια με προορισμό την πόλη της Μυτιλήνης.

Στο ύψος του δημοτικού καταυλισμού του Καρά Τεπέ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με φραγμούς εμπόδισαν την είσοδό τους στην πόλη.

Οι αλλοδαποί με τη σειρά τους απέκλεισαν την είσοδο στη Μυτιλήνη από τα βόρεια, ζητώντας την άμεση αναχώρησή τους από το νησί για λόγους ασφαλείας.

Η αστυνομία χρειάστηκε να διακόψει την κίνηση των οχημάτων από την ανατολική Λέσβο προς την πόλη και απαγόρευσε την κίνηση αλλοδαπών προς την πόλη της Μυτιλήνης.

Οι Έλληνες και οι Κούρδοι στο στρατόπεδο δήλωσαν ότι υποπτεύονται ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η οποία   ενδεχομένως να είχε ενεργό ρόλο  στο περιστατικό.

Δύο προηγούμενα παρόμοια περιστατικά στην ίδια περιοχή ενισχύουν τις αμφιβολίες για το ρόλο της τουρκικής MIT.

Η ΜΙΤ, σε συνεργασία με Τούρκους πράκτορες  που έχουν πιθανόν έχουν διεισδύσει στη χώρα μας  έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους , από ότι φαίνεται και  εντός των στρατοπέδων προσφύγων και πιθανόν  λέμε να υπάρχει γενικότερο αποσταθεροποιήσεως  στα μυαλά των αξιωματούχων στην Άγκυρα, κατά  της ελληνικής επικράτειας με " επιχειρήσεις" αυτού του τύπου.

Υπενθυμίζεται πολύ παλαιότερο δημοσίευμα  η  Ισραηλινή αντικατασκοπεία, είχε αποκαλύψει στις ελληνικές  αρχές  σχέδιο με στόχο ελληνικά νησιά.

Η MOSSAD  είχε κάνει λόγο  για ύπουλο τουρκικό σχέδιο  με "τζιχαντιστές" εντός ελληνικών νήσων.

Ο “αφοπολισμός” αυτών των νησιών θα άνοιγε  τη πόρτα στην Τουρκία για την γεω-πολιτική διείσδυση στην νοτιο-ανατολική ενεργειακή πτέρυγα.

Όλα αυτά  καταδεικνύουν, εφόσον αποδειχθεί εμπλοκή της ΜΙΤ τελικά, τουρκικές ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις από τους Τούρκους με στόχο τη δημιουργία κλίματος στα νησιά μας.

Επαναλαμβάνουμε ότι εφόσον αυτό αποδειχθεί με τον ένα  ή άλλο τρόπο, τότε έχουμε δράση των τουρκικών υπηρεσιών εντός ελληνικών στρατοπέδων με πρόσφυγες , κάτι που αποτελεί « ωρολογιακή βόμβα» για το ελληνικό κράτος .

Εκτιμάται ότι οι ελληνικές αρχές ασφαλείας και εθνική υπηρεσία πληροφοριών θα επιληφθoύν του περιστατικού και το επόμενο διάστημα « θα «σαρωθούν» όλα τα στρατόπεδα προσφύγων για να εντοπιστούν «Τούρκοι πράκτορες», και να απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες.  

 

https://youtu.be/PLS6v5omNbc

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...