Ελληνοτουρκικά

Ανατριχίλα: Το συγκινητικό γράμμα ενός συμπολίτη μας προς τους αιχμαλώτους Έλληνες στρατιωτικούς

Τη στήριξη όλης της Ελλάδας προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία εξέφρασε ένας συμπατριώτης μας από τη Σύρο.

Μέσα από επιστολή του, ο Στρατής Ευστρατίου εκφράζει την υποστήριξη του προς τους δύο γενναίους άντρες και τις οικογένειες τους και ζητάει από όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο και να στείλουν ανάλογη επιστολή.
Το γράμμα δημοσιεύει το cyclades24.gr:

«Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο που έχει Ελλάδα μέσα του.

Οι μοίρα σας επέλεξε για να έχετε στην ζωή σας κάποιες ημέρες, στην φυλακή του προαιώνιου εχθρού της πατρίδας μας.
Να ξέρεται ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να αντικατασταθούν με εσάς, για να απαλύνουν τον πόνο σας και γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για την πατρίδα μας ακόμη και την ζωή μας.

Αδέλφια εμείς όλοι θα ξεχαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Εσάς θα σας γνωρίσουν μέσα από την ιστορία της Πατρίδας μας πολλές γενιές Ελλήνων και θα σας θυμούνται τα παιδιά μας σαν ήρωες του Ελληνικού έθνους.

Μην λυγίζετε και το κεφάλι ψιλά κάθε στιγμή και σε όποιον έχετε μπροστά σας.

Μέσα στην φυλακή της Ανδριανούπολης δεν είναι φυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Μέσα στην φυλακή της Ανδριανουπολης είναι η Ελλάδα γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε αδέλφια.
Καλή Λευτεριά και γρήγορα κοντά μας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ