Κύπρος

Φόνος στη Λευκωσία: Αποκαλύψεις για τον χρόνο δολοφονίας του ζευγαριού (βίντεο)


Ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά τη διπλή δολοφονία στον Στρόβολο, καθώς μετά από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας ενισχύθηκε η ανακριτική ομάδα που διερευνά την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ενισχύθηκε από μέλη που αποσπάστηκαν από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας και την ομάδα που διερευνά την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας, με τον αριθμό τους πλέον να ανέρχεται στα 10 με 15 άτομα, σύμφωνα και με τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος σε δηλώσεις του διαβεβαίωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διαλεύκανσης. Οι προσθήκες αναμένεται να βοηθήσουν κυρίως στο τομέα των καταθέσεων, οι οποίες ήδη έχουν φτάσει πλέον τις 80.

https://www.youtube.com/embed/An4Fm-lCs9A?feature=oembed

Τα κομμάτια του παζλ

Όσο η δολοφονία του ζεύγους στον Στρόβολο δεν εξιχνιάζεται, τόσο τα σενάρια πληθαίνουν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που πλέον δίνουν υπόσταση στη θέση της Αστυνομίας πως «έχει υπόπτους και κίνητρα και απαντήσεις για πολλά θέματα».

Σύμφωνα και με δημοσίευμα του «Πολίτη», τα βασικά κομμάτια του παζλ είναι μέχρι στιγμής τα ακόλουθα:

  • Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί συνηγορούν στο ότι δέχθηκε πρώτη χτύπημα με το φονικό όργανο, σε σημείο του σώματός της όπου δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
  • Ο άνδρας βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος. Ο δράστης, ή οι δράστες τον αιφνιδίασαν. Από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις φαίνεται πως δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα όρθιος, ενδεχομένως καθώς μπήκε στο υπνοδωμάτιο. Δεν εντοπίστηκαν πισώπλατες μαχαιριές, ενώ το θύμα φαίνεται πως επιχείρησενα αντιδράσει σε κάποια από τα πρώτα χτυπήματα, αφού φέρει ένα ή δύο αμυντικά τραύματα.
  • Υπάρχει διαφορά χρόνου μεταξύ των δύο δολοφονιών, όχι όμως τόσο μεγάλη ώστε να μπορεί να προσδιοριστεί από την ιατροδικαστική εξέταση.
  • Ο 15χρονος γιος πρόβαλε τη θέση ότι οι κουκουλοφόροι, που εισήλθαν στο σπίτι της οικογένειας, αφού τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα του κάνουν κακό, τον κλείδωσαν σε μικρή αποθήκη από την οποία κατάφερε να αποδράσει και να καταφύγει σε γειτονικό σπίτι. Ο μικρός υποστήριξε ότι κατάφερε να «ανοίξει» δύο φύλλα από την πόρτα αλουμινίου της αποθήκης, έφτασε το κλειδί και μπόρεσε να ξεκλειδώσει. Σε αυτή την κίνησή του απέδωσε και το γδάρσιμο που έφερε στο πάνω μέρος της δεξιά του παλάμης.  Ο έφηβος, χωρίς να φέρει επαρκή ρουχισμό, βρήκε καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι.
  • Πλέον, το κινητό τηλέφωνο και το λαπ-τοπ του γιου του δολοφονημένου ζεύγους είναι στη διάθεση των ανακριτών.

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Πολίτης»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...