Κόσμος

Τρείς πυραυλικές επιθέσεις κατα της Σ. Αραβίας από τους Χούθι μέσα σε τρείς μέρες

Χωρίς διακοπή οι αντάρτες Χούθι προσπαθούν να μεταφέρουν τον πόλεμο που διεξάγεται στην Υεμένη στην γειτονική Σαουδική Αραβία με την συνεχόμενη εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων πότε στις συνοριακές περιοχές πότε στην καρδιά του Βασιλείου στην πρωτεύουσα της χώρας.

Αυτή την φορά μέσα σε τρείς ημέρες οι Χούθι εκτόξευσαν τρείς πυραύλους την Δευτέρα και την Τετάρτη κατά συνοριακών στόχων.

Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 23 Απριλίου οι Χούθι εκτόξευσαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους Badr 1 κατά εγκαταστάσεων της Saudi Aramco στην συνοριακή περιοχή της επαρχίας Jizan. Και οι δύο πύραυλοι αναχαιτίστηκαν από τους Σαουδάραβες.

Ο τρίτος πύραυλος τύπου Zelzal-2 εκτοξεύτηκε κατά της Σαουδαραβικής βάσης al-Sadis και πιο συγκεκριμένα κατά χώρου όπου είχαν συγκεντρωθεί στρατιώτες. Από τις τρείς επιθέσεις δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...