Ένοπλες Συρράξεις

Οι Χούτι έστειλαν UAV με εκρηκτικά κατά πυροβολαρχίας των ΗΑΕ με Patriot!

Οι Σαουδάραβες επιβεβαίωσε ότι οι αντάρτες Χούθις της Υεμένης χρησιμοποίησαν μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (“UAV”) που μετέφεραν εκρηκτικά σε τουλάχιστον τρεις επιθέσεις τους μέσα σε μία εβδομάδα.

Την 18η Απριλίου οι ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) αποδέσμευσαν ανακοίνωση μεσώ της ειδησεογραφικής υπηρεσίας “WAM” που ανέφερε οτι μια από τις αντιαεροπορικές μονάδες τους είχε καταρρίψει ένα “UAV Qasef-1” που εκτόξευσαν οι αντάρτες σε “στρατηγικές τοποθεσίες” των κυβερνητικών υεμενικών δυνάμεων που υποστηρίζονται από τον συνασπισμό στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας, στην Υεμένη.

“Κατά την εξέταση του εναέριου οχήματος, οι ομάδες του στρατού ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλικών”, ανέφερε.

Οι Χούτι δήλωσαν ότι εκτέλεσαν επίθεση σε μια αντιαεροπορική πυροβολαρχία “Patriot” που τα ΗΑΕ είχαν αναπτύξει στο λιμάνι της Ερυθράς Θάλασσας στην Αλ-Μούκχα και κατάφεραν να καταστρέψουν μέρος της.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...