Κόσμος

Με ένα φοβερό τάκλιν... πολίτης «γκρεμίζει» κλέφτη λαθρομετανάστη (βίντεο)


Οι οδηγίες της αστυνομίας σε περίπτωση που είμαστε αυτόπτες μάρτυρες σε κάποιο βίαιο περιστατικό, ή σε κάποια υπόθεση όπου ένας ή περισσότεροι κακοποιοί προσπαθούν να ξεφύγουν της σύλληψης, είναι να μην εμπλακούμε καθόλου.

Σε περίπτωση που υπερεκτιμήσει κάποιος τις δυνατότητές του και κάνει κάτι «ηρωικό» μπορεί να το πληρώσει ακόμα και με την ζωή τους.

Αυτές τις οδηγίες σίγουρα δεν ακολούθησαν οι πολίτες στην πόλη του Κάρντιφ της Ουαλίας και οι οποίοι πρωταγωνιστούν το παρακάτω βίντεο. Ένας νεαρός με ποδήλατο προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία που τον καταδιώκει. Όπως μετέδωσε η Daily Mail ο άνδρας είχε εμπλακεί σε καυγά έξω από ξενοδοχείο της πόλης.

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει όμως δεν υπολόγισε κάποιος πολίτες που θα έπαιρναν το νόμο στα χέρια τους. Όπως καταγράφηκε σε βίντεο από αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο, ένας άνδρας ρίχνει με φόρα τον Muaz Tarafdar κάτω από το ποδήλατό του. Ο Tarafdar σηκώνεται και τρέχει μέχρι να συναντήσει έναν δεύτερο πολίτη λίγα μέτρα πιο κάτω ο οποίος του έκανε τάκλιν, σωριάζοντάς τον στο έδαφος.

Άμεσα έφτασε και η αστυνομία και ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση. Στην τσάντα του βρέθηκε ένα αρκετά μεγάλο μαχαίρι το οποίο ευτυχώς δεν κατάφερε να χρησιμοποιήσει.
https://www.youtube.com/embed/cKJNYxhg4XY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ