Πολιτική

Μήνυση του Δημάδη στον Νίκο Παππά για συκοφαντική δυσφήμιση

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Θάνος Δημάδης σε βάρος του Νίκου Παππά, μετά τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων που αφορούν την υπόθεση, από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Πρόκειται για το επεισόδιο με δύο Ελληνες δημοσιογράφους- τον κ. Δημάδη και τον κ. Σουλτογιάννη, τότε ανταποκριτές του Alpha και του Star- στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Νίκος Παππάς κατά την επίσημη επίσκεψη ελληνικής αποστολής στη Ν. Υόρκη, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Δε συνελήφθησαν για πλαστογραφία

Από τα αποχαρακτηρισθέντα έγγραφα προκύπτει ότι ο Θάνος Δημάδης και ο συνάδελφός του Δημήτρης Σουλτογιάννης ούτε συνελήφθησαν για πλαστογραφία, ούτε πλαστογράφησαν, ούτε δήλωσαν ψευδή ταυτότητα στις αμερικανικές Αρχές, ούτε ήταν μεταμφιεσμένοι όταν τους ζητήθηκε η εξακρίβωση των στοιχείων τους, ούτε αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, ούτε αντιμετώπισαν τον κίνδυνο διώξεων από τις αμερικανικές αστυνομικές αρχές, ούτε την απειλή φυλάκισης ή απέλασης τους όπως είχαν μεταδώσει Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδος», αναφέρει η εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...