Κόσμος

Ισραήλ: Δέκα αγνοούμενοι από χείμαρρο στην έρημο Νεγκέβ – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται 7 άτομα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξόρμηση μιας ομάδας νεαρών πεζοπόρων, λόγω μιας ξαφνικής πλημμύρας ενός χειμάρρου, στην έρημο Νεγκέβ, στο νότιο Ισραήλ. 

Λόγω της πλημμύρας, τουλάχιστον 10 νέοι αγνοούνται ενώ άλλοι επτά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές και τις υπηρεσίες διάσωσης.

Έρευνες στην κοίτη του ποταμού Ζαφίτ 

Στρατιωτικά ελικόπτερα και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας συνεχίζουν τις έρευνες στην κοίτη του ποταμού Ζαφίτ που διασχίζει την περιοχή, στο νότιο άκρο της Νεκράς Θάλασσας. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, πολλοί από τους 25 νέους που μετείχαν στην ομάδα των πεζοπόρων παρασύρθηκαν. Παράλληλα, στέλεχος της υπηρεσίας ασθενοφόρων Μάγκεν Νταβίντ Άντομ, είπε ότι τουλάχιστον επτά που εντοπίστηκαν είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ αρκετοί άλλοι αγνοούνται ακόμη.

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν το Ισραήλ τις τελευταίες 24 ώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=LU92XabRQBY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...