Κόσμος

Η Τουρκική Κορβέτα TCG Bodrum F501 πλέει προς Βορρά μεταξύ των Στενών Χίου και Τσεσμέ (βίντεο)

Τουρκικό Πολεμικό  Σκάφος  Κατηγορία Burak Τύπος A69 Corvette TCG Bodrum F501 πλέει προς το βορρά μεταξύ Χίου και Στενά του Τσεσμέ ,με καλές καιρικές συνθήκες  και χαμηλή ορατότητα.

Το TCG Bodrum F501 έπλευσε προς βόρεια στα στενά της Χίου αργά το απόγευμα με καλές καιρικές συνθήκες και χαμηλή ορατότητα.
H Corvette κατηγορίας Burak (Τουρκικά: Burak sınıfı korvet), γνωστό και ως κορβέτα Β κατηγορίας, είναι μια κατηγορία πολεμικών πλοίων του τουρκικού ναυτικού, για αντι-υποβρύχιες αποστολές άμυνας και αποστολές συνοδείας.

Ο στιβαρός σχεδιασμός και το οικονομικό σύστημα προώθησης τους επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν για μακρινές υπερπόντιες επιχειρήσεις. Συνολικά, έξι πλοία υπό την κατηγορία Burak βρίσκονται σε ετοιμότητα από το τουρκικό ναυτικό και θα καταργηθούν σταδιακά με την εισαγωγή κορβέτων κατηγορίας Ada.

https://youtu.be/U7ZqMw44c_g

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...