Ελληνοτουρκικά

Β.Πούτιν: "Εθεσα το θέμα των Ελλήνων Στρατιωτικών αιχμαλώτων στον Ρ.Τ.Ερντογάν" - Τι του απάντησε...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κρεμλίνου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έθεσε στον Ρ.Τ.Ερντογάν το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αιχμαλώτων στη συνάντηση είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, στις 3 Απριλίου, στο πλαίσιο της Συνόδου του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας-Τουρκίας.

Η απάντηση όμως δείχνει ότι πρώτον η ενέργεια της Αγκυρας ήταν προσχεδιασμένη, δεύτερον, επιβεβαιώνεται η σκλήρυνση της τουρκικής στάσης με άγνωστες συνέπειες για τα ελληνοτουρκικά και τρίτον δείχνει ότι οι δύο Ελληνες δυστυχώς θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα αιχμάλωτοι ενός ακήρυχτου πολέμου...

Εφόσον ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι ανεξέλεγκτος και δεν υπακούει σε ΗΠΑ ούτε καν σε Πούτιν σε τέτοια ζητήματα και το ΝΑΤΟ έχει τακτική "Πόντιου Πιλάτου" τότε μόνο με ανταλλάγματα θα απελευθερωθούν τα παλικάρια μας.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται και το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για όσα έγραφε εξαρχής.

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στη Μόσχα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης τουΒλαντιμίρ Πούτιν με τονΤαγίπ Ερντογάν, ο Ρώσος πρόεδρος έθεσε το θέμα της απελευθέρωσης τωνδύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Τούρκο ομόλογό του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν απάντησε στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι δεν απελευθερώνονται οι δύο Έλληνες καθώς στην Αθήνα βρίσκονται οι οκτώ Τούρκοι πραξικοπηματίες, την έκδοση των οποίων επιθυμεί διακαώς.

Πηγή του Κρεμλίνου ανέφερε ότι «η συζήτηση έγινε στις 3 Απριλίου, ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και έθεσε στον Ερντογάν το ζήτημα των δύο στρατιωτικών».

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, το επιχείρημα του προέδρου της Τουρκίας «ακυρώνει» την επίσημη θέση της Άγκυρας η οποία λέει ότι «δεν σχετίζονται η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων και των οκτώ Τούρκων αξιωματικών».

Πάντως, αυτό που συνέβη ήταν πρωτοφανές. Ο «θανάσιμος εχθρός» του ΝΑΤΟ μεσολάβησε μεταξύ δύο μελών του ΝΑΤΟ, για να επιστραφούν 2 ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ!

«Πόντιος Πιλάτος» ξανά ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: Ελλάδα και Τουρκία να λύσουν μεταξύ τους τα όποια προβλήματα

Την τακτική του «Πόντιου Πιλάτου» για πολλοστή φορά ακολούθησε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο, NTV, ο κ. Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξη Τύπου μετά την παρουσία στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της ολλανδικής Βουλής, δέχθηκε ερώτηση από Έλληνα δημοσιογράφο, που δεν κατονομάζεται, για την ένταση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία και «ένιψε τας χείρας του» για τις διενέξεις.

«Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι σύμμαχοι, τα όποια προβλήματα πρέπει να τα λύσουν μεταξύ τους, δεν ωφελεί σε τίποτα να επέμβει το ΝΑΤΟ», είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ.

Οπότε καταλαβαίνετε...

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...