Εθνικά θέματα

Τρομερό, κάτι έκαναν στον υπουργό μας και… τον φούσκωσαν - Εικόνες

Mε μη φιλική ενέργεια εχθρικού κράτους πρέπει να οφείλεται η θεαματική μεταμόρφωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, που με βάση τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εμφανίστηκε στο Κατάρ να έχει βάλει μέσα σε μια-δυο μέρες, περίπου 20 κιλά.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν στοιχειοθετούν του λόγου το αληθές. Το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να στέκεται αδιάφορο εάν διαπιστωθεί ότι ορκισμένοι μας εχθροί βάλθηκαν να παχύνουν τον υπουργό μας με κίνδυνο να φύγει κανένα κουμπί από το σακάκι και εκτοξευόμενο να βγάλει κανένα μάτι παριστάμενου.

Επίσης, αρνούμαστε να «αγοράσουμε» το επιχείρημα κάποιων κακεντρεχών που επιμένουν πως η όλη υπόθεση αφορά τη χρήση ειδικού «φίλτρου» για να φαίνεται πιο λεπτός και πιο «ηγέτης» ο υπουργός μας. Παρόμοιες αθλιότητες έλεγαν κάποτε και για γνωστή δημοσιογράφο.

Παρότι παρατηρήσαμε σε μια φωτογραφία κάποιο άτομο-συλφίδα, στη φωτογραφία που ο Καμμένος εμφανιζόταν κομψός, έμοιαζε είτε με ακτινογραφία και μόνο το λευκό του χρώμα δεν μας παρέπεμπε σε επισιτιστική κρίση της Αφρικής στο παρελθόν.

Και μη βιαστείτε να κατηγορήσετε τη Ρουμανία όπου βρέθηκε ο υπουργός, διότι το ίδιο σουλούπι εμφάνισε ο υπουργός μας και σε άλλες επίσημες επισκέψεις τελευταία. Πάλι απόδειξη συνιστούν οι φωτογραφίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ (ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ) 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ (ΚΑΘΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ) 

defencepoint

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...