Ελληνοτουρκικά

Προκλητικός ο Γιλντιρίμ!-«Να τεθούν υπό έλεγχο οι φωνές που είναι ενάντιες στην Τουρκία…»

Στην κοινή συνεντευξη τύπου που οργανώθηκε στην Άγκυρα ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ζήτησε να τεθούν υπό έλεγχο στην Κύπρο οι φωνές που είναι ενάντιες στην Τουρκία.

O Μπιναλί Γιλντιρίμ σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Afrika κατά την διάρκεια της ομιλίας του δηλώνει ότι "η Τουρκία ανεξαρτήτως συνθηκών είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους Τούρκους της Κύπρου".

Στην συνέχεια ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφέρεται σε άτομα και φορείς στηνΚύπρο που δεν ειναι υπο τον έλεγχο της Τουρκίας. Συγκεκριμένα ο Γιλντιρίμ με το γνωστό προκλητικό του ύφος υπογραμμίζει οτι "Είμαι σίγουρος όμως πως στην νέα κυβερνητική περίοδο ένα θέμα που θα ληφθεί υπόψη είναι και ο αποτελεσματικός έλεγχος αυτων των μερικών ατόμων και φορέων που μη ξέροντας τι λενε και τι γράφουν, βγάζουν γλώσσα ενάντια στις δικαιες υποθέσεις της πατρίδας μας".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...