Κόσμος

Περίεργος θάνατος για τον 36χρονο πρώην σύζυγο της εκρηκτικής Ρωσίδας «Μάτα Χάρι»

Μετά την δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ και την δολοφονία Ρώσου μεγιστάνα και πολέμιου του Πούτιν,Νικολάι Γλουσκόφ, βλέπει το φως της δημοσιότητας με καθυστέρηση δύο ετών η είδηση ότι και ο Άλεξ Τσάπμαν, πρώην σύζυγος της Ρωσίδας «Μάτα Χάρι», Άννα Τσάμπαν, είχε πεθάνει σε ηλικία 36 ετών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο άτυχος Βρετανός άφησε την τελευταία του πνοή πριν από δύο χρόνια αν και η οικογένειά του επιμένει ότι απεβίωσε από φυσικά αίτια. Ωστόσο, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail που αποκαλύπτει το θέμα,αφήνει να εννοηθεί ότι ο Άλεξ δεν πέθανε από φυσικά αίτια.

Πέθανε 10 χρόνια μετά το χωρισμό τους 

Η κοκκινομάλλα πρώην κατάσκοπος Τσάπμαν που χρησιμοποιούσε το... κολασμένο της κορμί για να προσεγγίζει πράκτορες, ήταν παντρεμένη με τον Άλεξ επί τέσσερα χρόνια. Μαζί απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους το 2006. Δέκα χρόνια αργότερα, ο Άλεξ ο οποίος διέμενε στο Bournemouth της Βρετανίας, βρέθηκε νεκρός, όπως αναφέρει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επισημαίνοντας ότι ο θάνατός του είναι περίεργος.

Η οικογένεια του Άλεξ επιμένει ότι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο σε ότι αφορά τον θάνατό του.

«Πέθανε από φυσικά αίτια» λέει η οικογένεια

«Ήταν πολύ τρομακτικό εκείνη την εποχή, αλλά ο Άλεξ πέθανε από φυσικά αίτια», είπε ένα μέλος της οικογένειας στην βρετανική εφημερίδα και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο για το θάνατό του. Ο πατέρας του ασχολήθηκε με τα πάντα και ήταν πολύ λυπηρό, αλλά δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες».

Ο πατέρας του Κέβιν επιβεβαίωσε στη βρετανική εφημερίδα το θάνατο του γιου του απέφυγε όμως να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες. «Ήταν πριν από δύο χρόνια κι αυτό είναι το μόνο που θα πω», είπε.

Μετά το διαζύγιο,η Τσάπμαν, το 2006 επέστρεψε στην πατρίδα της τη Μόσχα όπου εκεί ο Πούτιν την υποδέχθηκε ως ηρωίδα.

Η Τσάπμαν έχει κάνει μία ολόκληρη περιουσία στη Μόσχα:εργάζεται ως τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας.

Βρέθηκε στη δίνη σκανδάλου κατασκοπείας 

Ο πρώην σύζυγός της, Άλεξ, ψυχολόγος στο επάγγελμα, βρέθηκε στη δίνη ενός εκ των μεγαλύτερων σκανδάλων κατασκοπείας, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Άννα είχε αναλάβει να αποπλανά πράκτορες στη Ουάσινγκτον για να αποσπά πολύτιμες πληροφορίες για το ρωσικό καθεστώς.


Η γνωριμία του ζευγαριού και το σεξ στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ο Άλεξ συναντούσε την Άννα τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Μόσχα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως, θα του μείνει αξέχαστη η πτήση της British Airways με προορισμό τη Μόσχα τον Ιανουάριο του 2002 όταν έκανε σεξ στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

«Ο ίδιος πήγα πρώτος στην τουαλέτα και της είπα να με ακολουθήσει. Η Αννα φορούσε ένα τζιν φόρεμα και αυτό με άναβε. Ήταν φανταστικό να κάνεις σεξ σε αεροπλάνο. Ήμασταν στην τουαλέτα για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια ένα από τα πληρώματα καμπίνας χτύπησε στην πόρτα. Τότε είπα ότι η Άννα ήταν άρρωστη και την βοηθούσα.

Ο Άλεξ παραδέχτηκε πως στο σεξ με την Άννα υπήρχε πολλές φορές μαστίγιο αλλά και σφιγκτήρες θηλών.

«Βρήκα τη ρωσική της προφορά πολύ ερεθιστική. Ήταν το πιο όμορφο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ, με ένα εξαιρετικό σώμα», είχε δηλώσει.

Το ζευγάρι είχε συναντηθεί για πρώτη φορά το 2001 σε ένα πάρτι στο Λονδίνο.
Παντρεύτηκαν στη Μόσχα το 2002 σε κλειστό κύκλο. Τότε ο Άλεξ ανακάλυψε ότι ο πατέρας του Βασίλι Κουτσένκο ήταν πρώην υψηλόβαθμος πράκτορας της KGB.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...