Πολιτική

Ο μοναδικός μαθητής που κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Αρκιούς

Ο μικρός Χρήστος ήταν ο μοναδικός μαθητής που έκανε παρέλαση και κράτησε ψηλά τη σημαία για την 25η Μαρτίου στους Αρκιούς.

 

Με τη συνοδεία του υπουργού ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και των κατοίκων του νησιού έψαλλε τον εθνικό ύμνο φορώντας την παραδοσιακή στολή και κρατώντας την ελληνική σημαία.

Στους ακριτικούς Αρκιούς, που υπάγονται στον δήμο Πάτμου, ζουν μόνιμα 35 κάτοικοι ενώ στο νησί υπάρχουν συνολικά πέντε παιδιά, ανάμεσα τους ο Χρήστος που είναι μαθητής της τρίτης τάξης δημοτικού και τα τέσσερα αδέρφια του.

Ο κ. Κουρουμπλής έκανε δώρο στον μικρό Χρήστο ένα ποδήλατο και στον αδερφό του ένα tablet.

Ο κ. Κουρουμπλής έφτασε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στους Αρκιούς, όπου παρακολούθησε την παρέλαση που έκανε ο μοναδικός μαθητής του νησιού. Ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του στο νησί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Παρακολούθησε την Δοξολογία που τελέστηκε και ακολούθησε κατάθεση Στεφάνου.

https://www.youtube.com/watch?v=5I7pMins28g

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...