Ελληνοτουρκικά

Μιλάνε οι Τούρκοι για Fake News!-Anadolu: "Παραπλανούν" τα ελληνικά ΜΜΕ...

"Παραπλανoύν" με "fake news" τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα του το κρατικό πρακτορείο Ειδήσεων της Τουρκίας, Anadolu.

Στο εκτενές δημοσίευμα του, το πρακτορείο ειδήσεων αναφέρεται στην κάλυψη απο τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης των γεωτρήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ, στην σύλληψη των δυο ελληνων στρατιωτικών και στην ένταση στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τα όσα "αποκαλύπτει" το Anadolu η Τουρκία ειναι στο "στόχαστρο" του ελληνικού και κυπριακού τύπου με αυξημένη "προπαγάνδα και ψευτικες ειδήσεις". Επιπλέον το πρακτορείο ειδήσεων φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο απο την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφάνη στον Έβρο στις 13 Μαρτίου.

Όσο αφορά την Κυπριακή ΑΟΖ σύμφωνα με το Anadolu τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης στην προσπάθεια τους να "καθοδηγήσουν τον ελληνικό και κυπριακό λαό" δημιούργησαν σενάρια για πολεμικά πλοία στην περιοχή.

Αυτό, λέει το Anadolu, γίνεται για την καθοδήγηση του ελληνικού λαού που ειναι "επιρεπές στις παραπλανητικές ειδήσεις"

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...