Εθνικά θέματα

Κατασκοπευτικό θρίλερ γύρω από Π.Καμμένο με εγκλωβισμό βαν - Γι αυτό ακυρώθηκε το ταξίδι στις ΗΠΑ;

Κατασκοπευτικό θρίλερ εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης κατά τη μετάβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου από την οικία του στο υπουργείο. Ενα θρίλερ το οποίο δίνει άλλη οπτική γωνία στην ακύρωση του ταξιδιού του στις ΗΠΑ.

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη το πρωί στον αριθμό 161 της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου, όπου άγνωστοι φέρεται ότι εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να βιντεοσκοπούν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με το Star η πομπή του αυτοκινήτου του κ. Καμμένου και της συνοδείας του είχε ξεκινήσει στις 9.20 π.μ. με κατεύθυνση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όταν το συνοδευτικό αυτοκίνητο του υπουργού εντόπισε λευκό αυτοκίνητο ιταλικής κατασκευής με ελληνικές πινακίδες να τους ακολουθεί.

Όπως έγινε γνωστό, Στην αρχή δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία, αλλά όταν στην περιοχή του Κορωπίου διαπιστώθηκε ότι το ίδιο αυτοκίνητο όχι μόνο είχε πλησιάσει το αυτοκίνητο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αλλά και ότι ένας από τους επιβάτες… κινηματογραφούσε την πομπή, τότε χτύπησε «κόκκινος συναγερμός».

Το συνοδευτικό αυτοκίνητο που βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο του κ. Καμμένου εγκλώβισε το λευκό αυτοκίνητο, ακινητοποίησε τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό και ενημερώθηκε αμέσως η Άμεση Δράση.

 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνέχισε την πορεία του αλλά στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προσήγαγαν τελικά τους δύο επιβάτες του λευκού αυτοκινήτου στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής

Γιατί ακυρώθηκε το ταξίδι Καμμένου στις ΗΠΑ;

Δεν θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Η προγραμματισμένη του πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη ακυρώθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από κύκλους του υπουργείου.

Ο υπουργός επρόκειτο να ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση προς τιμήν της 25ης Μαρτίου που θα τελεστεί στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στον υπουργό που μίλησαν στο news.gr στην Νέα Υόρκη το αεροδρόμιο επηρεάζεται από κυκλώνα που καθιστά τις πτήσεις απαγορευτικές.

Περίεργες εξελίξεις αμέσως μετά την επιστολή Ι.Σαββίδη στον Β.Πούτιν...

Δείτε το βίντεο από το Star:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...