Ελληνοτουρκικά

Θείος λοχία Κούκλατζη: Τα παιδιά γνωρίζουν τα απαισιόδοξα σενάρια

Επιφυλακτικότητα εκφράζουν οι συγγενείς των Ελλήνων στρατιωτικών, όσον αφορά την απελευθέρωσή τους από τις φυλακές της Αδριανούπολης.

Για αυτά τα σενάρια, τα αισιόδοξα, τα λιγότερο αισιόδοξα, αλλά και τα απαισιόδοξα, είναι ενήμεροι οι δύο στρατιωτικοί, σύμφωνα με τον θείο του λοχία Κούκλατζη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι μετά την τελευταία συνάντηση που είχαν τα παιδιά με τις οικογένειές τους, ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις και τα εν λόγω σενάρια και έτσι πλέον μπορούν να ρυθμίσουν την πορεία τους αναλόγως.

«Περιμένουμε το κατηγορητήριο για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση» πρόσθεσε ο κ. Κούκλατζης και τόνισε ότι τα δύο παιδιά είναι προετοιμασμένα.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση της μητέρας του Δημήτρη Κούκλατζη, η οποία απευθυνόμενη στον κ. Κουβέλη είπε: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;», ο θείος του λοχία αρκέστηκε να πει: «η μάνα είναι μάνα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...