Κοινωνία

«Βόμβα» στον ΑΝΤ1! Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος- Καταιγιστικές εξελίξεις στο κανάλι

Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Λάτσιος από τον ΑΝΤ1, όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, στη «σκιά» των άσχημων αποτελεσμάτων στην τηλεθέαση για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τώρα, τα ποσοστά τηλεθέασης στην prime time ζώνη κινούνται σε ιστορικό χαμηλό. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως οι φήμες για πρόωρο τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1 κυκλοφορούσαν έντονα τον τελευταίο καιρό. Σε χθεσινοβραδινή του συνάντηση με τον Θοδωρή Κυριακού οι δύο πλευρές πήραν την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Γιάννης Λάτσιος είχε επιστρέψει επισήμως στον ΑΝΤ1 στις αρχές Ιουνίου του 2017, ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονταν ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού. Παράλληλα, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου υπάγονταν όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...