Εκκλησία της Ελλάδος

Η Απάντηση της Εκκλησίας για την ερωτική σχέση Μητροπολίτη-τρανσέξουλ

Μετά τα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν δήθεν Μητροπολίτη να έχει ερωτική σχέση με τρανσέξουαλ η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση με την διαψεύδει τα περιφάνταστα αυτά σενάρια.

"Ο ρασοφόρος, για τον οποίον αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» (19 έως 22.3.2018) ότι εμπλέκεται σε ερωτική σχέση, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες, ουδεμία σχέση έχει με οποιονδήποτε (εν ενεργεία ή εφησυχάζοντα) Μητροπολίτη ή Επίσκοπο της Εκκλησίας της Ελλάδος" αναφέρει η ΔΙΣ.

Το γεγονός πάντως πως αυτή η "είδηση" βγήκε σε μια περίοδο που η δικαιοσύνη δικαίωσε δύο Μητροπολίτες, ,μια στην περίπτωση του Αμβρόσιου με τους ομοφυλόφιλους και μια τον Σεραφείμ για τα Θρησκευτικά, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι όπως αντιλαμβάνεται κάθε κοινός νους... Παρόλα αυτά η Εκκλησία πάντα αν και διωκόμενη νικά!

Το επίμαχο ρεπορτάζ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στο φως πρώτη φορά η «Espresso», ύστερα από την εξομολόγηση-καταγγελία της τρανσέξουαλ, από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας της με τον ιεράρχη η γυναίκα (εξ αλλαγής φύλου) τού είχε αποκαλύψει τα πάντα για τη ζωή της που ήταν βουτηγμένη στην ακολασία και του είχε εκμυστηρευτεί το αμαρτωλό παρελθόν της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τρανσέξουαλ και πρώην ιερόδουλη έχει απασχολήσει στο παρελθόν μέχρι και τηλεοπτικές εκπομπές, όταν είχε μιλήσει φόρα παρτίδα και χωρίς αναστολές για τη ζωή της!

Από την αλλαγή φύλου μέχρι τις νύχτες πληρωμένου έρωτα στις αγκαλιές ανδρών που τριγυρνούσαν στο σκοτάδι αναζητώντας την ερωτική συντροφιά της στα κρεβάτια της ακολασίας.

Σύμφωνα με την ίδια, από την πρώτη συνάντησή τους με τον μητροπολίτη ο ίδιος ένιωσε ότι είχε μπροστά του τη δική του «Μαρία Μαγδαληνή».

Χωρίς να υπολογίσει τίποτα, όπως αποκαλύπτει η ίδια, ο ιεράρχης επιδόθηκε αμέσως σε έναν αγώνα για να την κατακτήσει και να την κάνει δική του.

Αυτή είναι η τρανσέξουαλ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ