Κοινωνία

Ειρήνη Μερκούρη: «Δεν παίζεις με τον Θεό - Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι τσιγγάνα»

Η Ειρήνη Μερκούρη μίλησε στον ΑΝΤ1 για την αποχή της από το τραγούδι, την καταγωγή της, αλλά και την πίστη της στον Θεό.

«Τα τρία χρόνια που έλειπα, παντρεύτηκα, ήθελα να ξεκουραστώ. Ο άντρας μου είναι γιατρός. Στην πρώτη πρόταση γάμου του είπα όχι. Το ξαναέκανε, το σκέφτηκα…», απάντησε η τραγουδίστρια σε ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Δεν παίζεις με τον Θεό. Δεν πας καλόγρια ενώ δεν έχεις τέτοιο σκοπό. Αν είχα πάει καλόγρια, δεν θα το μάθαινε κανείς», σημείωσε επίσης αναφορικά με όσα είχαν ακουστεί στο παρελθόν.

Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, ανέφερε: «Είχε σπάσει μια κύστη μέσα μου και θα πέθαινα σε δύο μέρες. Δόξα τω Θεώ, την Παναγία και τους Αγίους, με σώσανε».

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι τσιγγάνα, αλλά δεν με ρώτησε και κανείς. Είμαι Ελληνίδα ορθόδοξη χριστιανή τσιγγάνα και από τους δύο γονείς μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι πολύ όμορφο να είσαι τσιγγάνος, έχει πολύ ενδιαφέρον», δήλωσε ακόμη η Ειρήνη Μερκούρη.

https://youtu.be/lynacHX4sqY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...