Κόσμος

Ανατριχίλα! Το τσαρούχι των Ευζώνων ξεσήκωσε την Αυστραλία (εικόνες, βίντεο)

Αίσθηση προκάλεσε σήμερα στη Βικτώρια η επιβλητική παρουσία των Ελλήνων Ευζώνων στο κοινοβούλιο της πολιτείας.

Σύμφωνα με τον «Νέο Κόσμο» εκατοντάδες πολίτες ανέβηκαν τα σκαλοπάτια του πολιτειακού κοινοβουλίου για να  δουν από κοντά τους Εύζωνες του αγήματος της Προεδρικής φρουράς, που είχαν φτάσει λίγες ώρες νωρίτερα στη Μελβούρνη.


Όλοι έμεναν έκθαμβοι από το παράστημα και τον βηματισμό των Ευζώνων και έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες, βίντεο, ακόμη και selfie.

Λίγες  ώρες μετά την άφιξή του στη Μελβούρνη, το άγημα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το πολιτειακό κοινοβούλιο για να παραστεί σε εκδήλωση που έδινε προς τιμήν του το  Victorian Multicultural Commission.

Το άγημα καλωσόρισε ο αντιπρόεδρος του Victorian Multicultural Commission Σπύρος Αλατσάς και ακολούθησαν ομιλίες από τον ομογενή πολιτειακό υπουργό  Εμπορίου και Μικρών Επιχειρήσεων Φίλιππο Δαλιδάκη, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας Δημήτρη Μιχαλόπουλο, και τον επικεφαλής της αποστολής, πτέραρχο Παναγιώτη Ρούντο.

Όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν την μεγάλη τους χαρά για την παρουσία των Ευζώνων στη Μελβούρνη προκειμένου να τιμήσουν την εθνική επέτειο της  25ης Μαρτίου.

https://youtu.be/m4xL32kppvE

Το άγημα της Προεδρικής Φρουράς θα παραστεί σε πολλές ομογενειακές εκδηλώσεις αλλά το αποκορύφωμα της  παρουσίας του στη Μελβούρνη θα είναι η συμμετοχή του στη μεγάλη παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή στο Shrine of Remembrance.

Neoskosmos.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...